Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2381 až 2390 z celkem 2406 článků.
old_42.jpg

Televizní hit se blíží, BILLY BOYs mají dlouhý čas na přípravu

AutoCont extraliga se ještě pořádně ani nerozjela a zápasový program už připravil Mladé Boleslavi 17denní pauzu, během které se tým připravuje na supernáročné období. „Cítím, že už máme za sebou hodně tréninků a potřebujeme hrát zápasy,“ míní trenér Jan Zahalka.

old_38.jpg

Starší žáci ve výsledcích, strži B o víkendu znovu doma

Na přelomu září a října se postupně zapojovala a zapojují do ligových bojů všechna BILLY BOY mládežnická družstva. Jako první to byli v sobotu 27. září starší žáci a dorostenci, v dalším víkendu, prvním říjnovém, následováni mladšími žáky, a v právě uplynulém druhém říjnovém víkendu se konečně dostalo také na elévy. Na úvod žákovských soutěží pořádali starší žáci B domácí turnaj v hale Gymnázia Dr. J. Pekaře, zatímco jejich kolegové z týmu A se vydali směr Králův Dvůr.

old_39.jpg

Mladší žáci zažili vítězný úvodní turnaj

Mladší žáci si na úvod své ligové sezóny zahráli v domácím prostředí sportovní haly ZŠ Pastelka. V neděli 5. října nenašli na turnaji přemožitele a po finálové výhře nad Tatranem Střešovice Black zaslouženě postupují do vyšší divize. I tam budou mít na základě předvedené hry ty nejsmělejší cíle, vypadá to, že letos by měli mlži mířit vysoko.

old_37.jpg

Jiří Bouška: Nevím, jak bych zvládal politiku bez sportu

Ve prospěch Mladé Boleslavi bojuje na hřišti mezi florbalovými mantinely i ve vedení města. Náměstkem primátora je útočník extraligového týmu Jiří Bouška, lídr společného uskupení ANO 2011 a Volby pro Mladou Boleslav pro nadcházející volby, které se uskuteční v pátek 10. října a v sobotu 11. října.

old_35.jpg

Zavřel jsem oči a vystřelil, řekl Kroupa o prvním gólu

Ve čtvrtek oslavil dvacáté narozeniny, o dva dny později si nadělil originální dárek ke kulatinám. Obránce Daniel Kroupa prožil zajímavý minulý týden. Proti Královským Vinohradům vstřelil svůj premiérový gól v nejvyšší mužské soutěži. Boleslavští florbalisté i s jeho přispěním porazili extraligového nováčka 14:5. O vlastní trefě i výhře hovoří pro klubovou WEB TV.

old_36.jpg

Zopakujte si v sestřihu devatenáct sobotních gólů

Kuriózní vlastní gól Radima Křenka, první extraligový průstřel v kariéře Daniela Kroupy i čtyři trefy Tomáše Chrousta. V sestřihu klubové WEB TV si můžete prohlédnout vše podstatné, co se odehrálo během sobotního domácího utkání 3. kola AutoCont extraligy proti Královským Vinohradům (14:5).

old_32.jpg

6:7 a 7:6. Junioři z prvního tripu přivezli tenisové výsledky

První venkovní víkend v novém ročníku G2 ligy za sebou mají boleslavští junioři. V sobotu podlehli brněnským Buldokům 6:7, ale náladu si vylepšili o den později před cestou domů. I výsledek v Havířově připomínal tenisové skóre, naši junioři vyhráli 7:6.

old_34.jpg

Výpadky nás stály pět inkasovaných gólů, řekl trenér

Víc než jednoznačnou výhru 14:5 nad Královskými Vinohrady rozebíral trenér BILLY BOYs Jan Zahalka pět inkasovaných gólů, které ho nepotěšily. „Soupeř využil několika velkých oken v naší obraně. Z toho jsem zklamaný. Nebyla to hra, kterou chceme praktikovat,“ zmínil v rozhovoru pro WEB TV po domácím utkání 3. kola AutoCont extraligy.

old_33.jpg

Naší lajně vyšlo všechno, chválil si Tomáš Chroust

BILLY BOYs ve třetím kole AutoCont extraligy proti Královským Vinohradům předvedli střelecký koncert s výrazným přičiněním útočníka Tomáše Chrousta, který se na výhře 14:5 podílel čtyřmi góly. „Po Otrokovicích, kde byla naše koncentrace mimo, jsme hodně zapracovali,“ vysvětloval v rozhovoru pro klubovou WEB TV střelec z elitní boleslavské formace.

old_28.jpg

Podruhé doma! V sobotu přijedou Královské Vinohrady

Sobotní mladoboleslavský večer bude patřit florbalu. BILLY BOYs od 20 hodin hostí Sokol Královské Vinohrady. Nováček AutoCont extraligy sice před 3. kolem čeká na první body, ale své možnosti ukázal v utkáních proti Chodovu a Vítkovicím. Mladá Boleslav však jednoznačně chce udržet stoprocentní bilanci.