Zobrazeno 131 až 140 z celkem 141 článků.
old_1128.jpg

Boleslav postupuje přímo do semifinále Bohemia Trophy

Technology Florbal Mladá Boleslav na Bohemia Trophy 2018 s předstihem postupuje přímo do semifinále. Vítězové české Tipsport Superligy navázali na středeční vítězství 7:2 nad Linköpingem a ve čtvrtečním programu porazili finský SB Welhot 3:2. Oba zahraniční kluby ze skupiny A tak budou hrát v pátek o lepší výchozí pozici pro čtvrtfinále, jejich vzájemné utkání v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi začíná v 18 hodin.

old_1127.jpg

Mistři začali novou sezonu výhrou nad Linköpingem

Technology Florbal Mladá Boleslav ve svém prvním utkání před svými fanoušky po zisku superligového titulu porazil silný švédský klub Linköping Innebandy 7:2 a vítězně tak vstoupil do mezinárodního turnaje Bohemia Trophy. Druhé utkání se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi hned ve čtvrtek 14. června od 19 hodin proti finskému týmu SB Welhot.

old_1125.jpg

Ve středu začíná Bohemia Trophy. Které týmy nastoupí?

Od středy 13. června do neděle 17. června hostí Mladá Boleslav mezinárodní florbalovou sešlost. Na Bohemia Trophy 2018 nastoupí vedle spolupořadatelů Technology Florbal Mladá Boleslav a ACEMA Sparta Praha také dva účastníci švédské superligy, zástupce finské nejvyšší soutěže a reprezentace Slovenska.

old_1126.jpg

Boleslav zahajuje Bohemia Trophy proti Linköpingu

Technology Florbal Mladá Boleslav zahajuje sezonu 2018/2019, první přípravný zápas odehraje v rámci domácího mezinárodního turnaje Bohemia Trophy proti elitnímu švédskému klubu Linköping Innebandy. Hraje se ve středu 13. června od 19.00 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_1112.jpg

Bolce jsem hodně vděčný, říká odcházející David Rytych

Zůstat, či ještě jednou vyrazit do ciziny? Před těžkým rozhodnutím stál v posledních týdnech David Rytych. Nakonec opouští Mladou Boleslav, zahraniční lákadlo ho uhranulo. “Klubu jsem za hodně vděčný, ty čtyři roky byly skvělé,” loučí se s Bolkou. Po vypršení smlouvy míří do švýcarského klubu Chur Unihockey z nejvyšší soutěže NLA.

old_1124.jpg

Novinka! Zahrajte si Česká pojišťovna Street Floorball League

Mladá Boleslav bude jedním z dvanácti českých měst, kde se v průběhu léta odehraje Česká pojišťovna Street Floorball League. Do domova zlatých florbalových šampionů dorazí venkovní turnaj v den finále Bohemia Trophy v neděli 17. června a je určen všem hráčům nad 15 let, kteří v minulé sezoně nezasáhli do Tipsport Superligy či 1. ligy mužů. Hrát se bude v sousedství Městské sportovní haly - před hlavní bránou Městského stadionu.

old_1119.jpg

Mistrovský tým Mladé Boleslavi posílí Aleš Höffer

Na prahu přípravy na sezonu 2018/2019 představuje Technology Florbal Mladá Boleslav druhou posilu. Po brankáři Petru Musilovi se dalším nováčkem týmu stane dvaadvacetiletý Aleš Höffer z FbŠ Bohemians. Kluby s transferem počítají, jedná se o finálních podmínkách.

old_1123.jpg

Mladá Boleslav zahájila přípravu na sezonu 2018/2019

Se dvěma staronovými tvářemi a dvěma nováčky zahájil mistrovský tým Technology Florbal Mladá Boleslav přípravu na sezonu 2018/2019. Do tréninkového programu budou začleněni také vybraní talentovaní junioři a dorostenci.

old_1117.jpg

Na Bohemia Trophy 2018 přijedou dva týmy ze švédské superligy

Bohemia Trophy, společný projekt klubů Technology Florbal Mladá Boleslav a ACEMA Sparta Praha, bude mít atraktivní pokračování. Na druhý ročník mezinárodního turnaje dorazí IBK Dalen a Linköping Innebandy, elitní kluby švédské superligy. Vedle pořádajících týmů se představí fanouškům také finský SB Welhot a slovenská reprezentace. Hrát se bude od středy 13. června do neděle 17. června v Mladé Boleslavi a v Praze.

old_1113.jpg

Do Mladé Boleslavi přichází brankář Petr Musil

Technology Florbal Mladá Boleslav pohotově reaguje na pohyb ve svém brankářském týmu. Po úterním odchodu Davida Rytycha, jenž vyjednává o své budoucnosti v zahraničí, nyní mistři Tipsport Superligy představují nového maskovaného muže. S Lukášem Bauerem utvoří dvojici Petr Musil, který do Boleslavi přestupuje ze Sokola Pardubice.