Zobrazeno 121 až 130 z celkem 141 článků.
old_1140.jpg

Martin Rožnovják míří na hostování do Otrokovic

Velký patriot, pro kterého se Mladá Boleslav stala domovem, a jeden ze služebně nejstarších hráčů v týmu se loučí. Po deseti letech opouští Technology Florbal Mladá Boleslav útočník Martin Rožnovják. Sezonu 2018/2019 odehraje na hostování v Hu-Fa Panthers Otrokovice.

old_1141.jpg

Mladá Boleslav v přípravě jasně porazila Tatran

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v přípravě na sezonu 2018/2019 porazil Tatran Střešovice v jeho hale 11:2. Za A tým poprvé nastoupili boleslavští odchovanci Daniel Martínek a Marek Korych, který vstřelil první gól hostů. Příprava pokračuje pondělním utkání v MSH Mladá Boleslav od 18.30 hodin proti Unihockey Tigers Langnau.

old_1139.jpg

Tři zápasy v pěti dnech: venku Tatran, doma Langnau a Köniz

České šampiony Technology Florbal Mladá Boleslav čeká v letním období další zápasová část přípravy. Od soboty do středy odehraje boleslavský tým tři zápasy. V sobotu míří do Střešovic, utkání proti Tatranu začíná v 17 hodin.

old_1137.jpg

Mladá Boleslav má čtyři akademické mistry světa

Josef Pluhař, Tomáš Novák, Jan Řehoř a Jakub Gruber s českou reprezentací vyhráli akademické mistrovství světa. K úspěchu v polské Lodži výrazně přispěla čtveřice hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1136.jpg

Vítězka soutěže s RE/MAX Priority odjela v Porsche

V superligové sezoně 2017/2018 mohli fanoušci Technology Florbal Mladá Boleslav na domácích zápasech hlasovat o nejlepších hráčích utkání a soutěžit s RE/MAX Priority. V závěrečném finále soutěže v play-off si atraktivní cenu vystřílela Kateřina Kvapilová a coby vítězka si užila čtvrtek 28. června v krásném Porsche od RE/MAX Priority.

old_1132.jpg

Nominace na akademické MS a reprezentační soustředění

Dvě akce čekají v nejbližších týdnech florbalové reprezentanty. Nejlepší vysokoškoláci budou hrát od úterý 26. června na akademickém mistrovství světa v Polsku. V pátek 6. června pak začíná třídenní soustředění české reprezentace v Berouně. Na obou akcích má Technology Florbal Mladá Boleslav čtyřčlenné zastoupení.

old_1131.jpg

Vítězové! Boleslav triumfovala na Bohemia Trophy 2018

Bohemia Trophy 2018 ovládl tým Technology Florbal Mladá Boleslav a navázal na své turnajové vítězství z roku 2017. V letošním finále vyhrál 10:5 nad švédským IBK Dalen a turnajem prošel bez porážky. Třetí se umístil Linköping, který v zápase o bronz porazil Slovensko 9:4.

old_1130.jpg

Boleslav otočila zápas se Slovenskem a je ve finále

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav má šanci obhájit prvenství z Bohemia Trophy 2017. I ve druhém ročníku mezinárodního turnaje čeká domácí tým finále, do kterého postoupil po semifinálovém vítězství 7:5 nad reprezentací Slovenska. Boleslav přitom před polovinou zápasu prohrávala už 1:4. Finále mezi Mladou Boleslaví a švédským Dalenem začíná v Městské sportovní hale ve 14.30 hodin. Předtím se hrají zápasy o páté místo (od 10.00 Sparta - Welhot) a o třetí místo (od 12.15 Linköping - Slovensko).

old_1129.jpg

V pondělí proběhne charitativní akce Run and Help

Stejně jako v předchozích letech se Technology Florbal Mladá Boleslav zapojí do akce Run and Help. Letošní charitativní běh se uskuteční v pondělí 18. června ve sportovním areálu u 5. ZŠ Mladá Boleslav mezi 14. a 17. hodinou.