Zobrazeno 111 až 120 z celkem 141 článků.
old_1155.jpg

Boleslavský klub spouští členskou sekci

Ve čtvrtek 16. srpna klub Technology Florbal Mladá Boleslav spustil interní členskou sekci, přes kterou bude od sezony 2018/2019 probíhat většina komunikace mezi oddílem a jeho členy.

old_1152.jpg

Pohár začíná pro Boleslav už v srpnu. Co byste měli vědět?

Místo pozvolnějšího podzimního rozjezdu se Pohár České pojišťovny v sezoně 2018/2019 přesunul v kalendáři Technology Florbal Mladá Boleslav a dalších elitních klubů už na léto. Nejúspěšnější tým posledních pěti let začíná v pondělí 20. srpna v Náchodě.

old_1154.jpg

V další nominaci reprezentace jsou tři hráči Mladé Boleslavi

Na přelomu srpna a září čeká českou florbalovou reprezentaci domácí turnaj v Pardubicích, kde se národní tým utká s Finskem a Švýcarskem. V nominaci trenéra Petriho Kettunena jsou také brankář Lukáš Bauer a útočníci Jiří Curney a Jakub Gruber z Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1150.jpg

Boleslav nestačila na švýcarské mistry

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav po šesti letních vítězstvích poprvé v přípravě prohrál. Ve středu nestačil na švýcarské šampiony Floorball Köniz, kterým v Městské sportovní hale podlehl 1:5.

old_1148.jpg

Český a švýcarský mistr proti sobě: Boleslav vs. Köniz

Zajímavé srovnání nabídne středeční přípravný zápas mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a Floorball Köniz. V Městské sportovní hale se totiž ve středu od 18.30 hodin utkají aktuální šampioni české a švýcarské ligy.

old_1143.jpg

Boleslav v pondělí hraje doma proti Langnau

Technology Florbal Mladá Boleslav po déle než měsíci znovu nastoupí před svými fanoušky. V pondělí 6. srpna od 18.30 hraje v Městské sportovní hale přípravné utkání proti přednímu švýcarskému klubu Unihockey Tigers Langnau.

old_1144.jpg

Martin Tokoš bude hrát za Mladou Boleslav

Technology Florbal Mladá Boleslav představuje výraznou ofenzivní posilu a poslední předsezonní změnu v superligovém kádru. Přichází sedmadvacetiletý Martin Tokoš, útočník s bohatými zkušenostmi z reprezentace i řady zahraničních klubů. S Mladou Boleslaví se domluvil na tříleté spolupráci.

old_1146.jpg

Boleslav hravě přehrála i Langnau

Technology Florbal Mladá Boleslav dál potvrzuje skvělou letní formu. Po sobotním vítězství 11:2 nad Tatranem Střešovice si čeští mistři zastříleli také proti švýcarskému Unihockey Tigers Langnau, čtvrtfinalistovi jarního play-off tamní ligy. V Městské sportovní hale při premiéře Martina Tokoše vyhráli 14:1.

old_1142.jpg

Radek Krajcigr bude hostovat v České Lípě

V superligovém kádru Technology Florbal Mladá Boleslav dochází k posledním změnám, sezonu 2018/2019 nezahájí v boleslavském dresu útočník Radek Krajcigr. Míří na hostování do FBC Česká Lípa, kde by měl mít výrazné zápasové vytížení.