Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1261 až 1270 z celkem 2404 článků.
old_1178.jpg

Veterán Jirka Bouška

S 264 zápasy v základní části a rovnou stovkou v play-off patří Jiří Bouška k legendárním postavám české florbalové ligy, nastupoval v ní třináct let. Teď už hraje za boleslavské veterány a pracuje pro město.

old_1177.jpg

Boleslav dokončila devítibodový týden výhrou nad Znojmem

Technology Florbal Mladá Boleslav si připisuje třetí jednoznačné vítězství v tomto týdnu. Po výhrách 12:3 nad Vinohrady a 13:1 nad Brnem zakončil boleslavský tým tento týden vítězstvím 12:6 nad TJ Znojmo LAUFEN CZ. O dalším víkendu nastoupí čeští mistři v repríze Superfinále 2018 ve Vítkovicích.

old_1176.jpg

Boleslav bez problémů porazila Brno, dala 13 gólů

Technology Florbal Mladá Boleslav si v 6. kole Tipsport Superligy připisuje jasné vítězství. Boleslavský tým v domácí Městské sportovní hale porazil Bulldogs Brno 13:1. Mistři Tipsport Superligy znovu hrají doma hned v neděli 30. září od 17 hodin proti Znojmu.

old_1174.jpg

Hrajeme doma! V pátek proti Brnu, v neděli proti Znojmu

Technology Florbal Mladá Boleslav čekají dva domácí zápasy Tipsport Superligy v Městské sportovní hale. V pátek 28. září od 19 hodin nastoupí čeští mistři proti Brnu, v neděli od 17 hodin narazí na Znojmo.

old_1173.jpg

Boleslav před 1080 školáky porazila Vinohrady

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav podruhé během šesti dnů předvedl elitní florbal školákům z Mladoboleslavska. Po vítězství 8:7 nad Bohemians před týdnem ve středu teď boleslavský tým deklasoval Královské Vinohrady 12:3. V Městské sportovní hale fandilo 1080 diváků.

old_1172.jpg

Nabitý týden: domácí trojboj začíná proti Vinohradům

V úterý, v pátek i v neděli hraje Technology Florbal Mladá Boleslav doma. Úřadující mistři Tipsport Superligy postupně vyzvou v Městské sportovní hale Vinohrady, Brno a Znojmo a ve všech utkáních budou výraznými favority.

old_1171.jpg

Boleslav měla zápas v Pardubicích pod kontrolou

Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou kvalitní zápas v 5. kole Tipsport Superligy. Hosté v Pardubicích měli celých šedesát minut pod kontrolou a nakonec zvítězili 6:1. Teď Mladou Boleslav čekají tři domácí utkání během jednoho týdne.

old_1170.jpg

Boleslav jede do Pardubic, které začaly sezonu rekordem

Technology Florbal Mladá Boleslav v pátém kole Tipsport Superligy míří do Pardubic. Ve Sportovní hale Dašická začíná zápas proti Sokolu v 17 hodin. V nekompletní tabulce bude Boleslav usilovat o posun výš.

old_1169.jpg

Boleslav má nový divácký rekord a výhru nad Bohemians

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav předvedl špičkový sport víc než tisícovce školáků z Mladoboleslavska. Ve středu odehrál superligový zápas určený právě školákům proti FbŠ Bohemians a zvítězil 8:7. V Městské sportovní hale fandilo 1222 fanoušků, což je nový rekord zdejší haly.