Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1391 až 1400 z celkem 2404 článků.
old_1048.jpg

V sobotu znovu proti Vítkovicím! Tentokrát doma v lize

"Vítkovický týden" pokračuje. V úterý se Mladá Boleslav utkala s tradičním rivalem ve finále Poháru České pojišťovny v Mostě a už v sobotu na Vítkovice narazí znovu - tentokrát v domácím prostředí Městské sportovní haly v rámci Tipsport Superligy. Hraje se od 19 hodin.

old_1046.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 13.1. - 14.1.

Nejlepší boleslavští dorostenci a starší žáci se o víkendu 13. a 14. ledna účastnili turnajů regionálních výběrů. Do obvyklých soutěží zasáhli pouze elévové - všechny informace najdete v tomto obvyklém mládežnickém souhrnu.

old_1047.jpg

Napínavé pohárové finále se stříbrnými nájezdy

Technology Florbal Mladá Boleslav končí v Poháru České pojišťovny na druhém místě. Obhájci trofeje ve finále v Mostě podlehli Vítkovicím 1:2 po nájezdech. Jediný boleslavský gól vstřelil ve druhé třetině Tomáš Chroust.

old_1045.jpg

Nová trofej, stejný cíl! Boleslav chce Pohár České pojišťovny

Technology Florbal Mladá Boleslav odpočítává poslední hodiny před pokusem o obhajobu Poháru České pojišťovny. Loňští vítězové ve finále opět po roce vyzvou Vítkovice, tentokrát v Mostě. Hraje se v úterý 16. ledna od 20.00 hodin. Za týmem míří autobus boleslavských fanoušků, přímý přenos vysílá ČT sport.

old_1043.jpg

Boleslav České Lípě moc nedovolila a veze výhru

Technology Florbal Mladá Boleslav drží první místo v Tipsport Superlize, v zápas 20. kola vedoucí tým soutěže vyhrál na hřišti nováčka FBC 4CLEAN Česká Lípa 5:1. Už v úterý bude Boleslav obhajovat Pohár České pojišťovny v Mostě.

old_1044.jpg

Radek Gwuźdź: V Lípě jsme mohli dát mnohem víc gólů

Když zaparkoval autobus s boleslavskými florbalisty na parkovišti před českolipskou halou, Radek Gwuźdź slyšel: “Vítej doma!” Kondiční trenér Technology Florbal Mladá Boleslav pochází z České Lípy, v tamním klubu začínal s florbalem a v sobotu přijel jako soupeř. “Těšil jsem se, mám tu plno kamarádů,” říkal po výhře 5:1.

old_1042.jpg

Před pohárovým finále míří Boleslav do České Lípy

Technology Florbal Mladá Boleslav čeká pomyslná generálka před nadcházejícím finále Poháru České pojišťovny. V sobotu 13. ledna odehraje boleslavský tým zápas 20. kola Tipsport Superligy v České Lípě.

old_1041.jpg

Šest hráčů je v nominaci na soustředění reprezentace

Výrazné zastoupení bude mít klub Technology Florbal Mladá Boleslav na soustředění české reprezentace, která se na přelomu ledna a února bude pět dní chystat v Chomutově. Trenér Petri Kettunen nominoval šest boleslavských hráčů.

old_1040.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 6.1. - 7.1.

Florbalový rok 2018 začal pro mládež Technology Florbal Mladá Boleslav turnajem Prague Floorball Cup a kromě toho o víkendu 6. a 7. ledna nastoupili do soutěžních zápasů také junioři a hráči přípravky. Přinášíme přehled výsledků s komentáři trenérů a fotkami.

old_1037.jpg

Junioři si zastříleli v Plzni

Jednostrannou záležitostí bylo nedělní utkání boleslavských juniorů v KB lize na hřišti FBŠ Slavia Plzeň. Hosté vyhráli 13:0. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav nadále vede skupinu B juniorské soutěže.