Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1401 až 1410 z celkem 2404 článků.
old_1038.jpg

Nečekané trápení v Ústí, ale nakonec výhra

Nevýrazný výkon podal tým Technology Florbal Mladá Boleslav v 19. kole Tipsport Superligy na hřišti Ústí nad Labem. S nováčkem se hosté nečekaně natrápili a zápas zlomili ve vítězství 7:3 až ve třetí třetině.

old_1039.jpg

Stý gól? Nechtěl jsem to počítat, usmíval se Tomáš Chroust

Ještě v šatně po zápase si nebyl jistý. “Je to můj stý gól?” ptal se Tomáš Chroust, zatímco míček k jubilejní trefě v základní části v nejvyšší soutěži už měl schovaný. Ano, byl to stý gól, nejistotu rychle vystřídalo uklidnění a snad i trocha radosti po jinak nepříliš vydařeném boleslavském utkání v Ústí nad Labem (7:3).

old_1036.jpg

Junioři v KB lize porazili Kladno

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v prvním zápase roku 2018 v KB lize doma porazili Kanonýry Kladno 9:5 a drží první místo ve skupině B. V neděli od 13 hodin hraje boleslavský tým venku proti FBŠ Slavia Plzeň.

old_1032.jpg

Trojboj na severu začne v neděli v Ústí nad Labem

Zápasový kalendář třikrát za sebou vyšle Technology Florbal Mladá Boleslav na sever. V neděli 7. ledna hraje vedoucí tým Tipsport Superligy u nováčka v Ústí nad Labem, pak se představí v České Lípě a vrcholem bude pohárové finále v Mostě proti Vítkovicím.

old_1034.jpg

Tadeáš Chroust při chuti: Věřil jsem si i na šestý gól

Závěrečná siréna zazněla a on kroutil hlavou. Bylo to však spíš ironické gesto, než že by Tadeáš Chroust musel litovat své poslední nevyužité šance. Do té doby totiž v semifinále Poháru České pojišťovny nastřílel pět gólů a po venkovní výhře 12:3 nad FbŠ Bohemians mu právem přistála na hlavě korunka pro nejlepšího boleslavského hráče.

old_1033.jpg

Popáté v řadě ve finále! Boleslav bude obhajovat pohár

Skvělá pohárová série Technology Florbal Mladá Boleslav pokračuje: boleslavský tým stejně jako v letech 2014, 2015, 2016 a 2017 postoupil do finále Poháru České pojišťovny - ve čtvrtečním semifinále porazil venku FbŠ Bohemians 12:3. Své páté finále v řadě odehraje Boleslav tentokrát v Mostě (úterý 16. ledna), jejím soupeřem budou stejně jako v minulých dvou letech Vítkovice.

old_1029.jpg

Závěr roku 2017 s dětmi na Vánočním kempu

Poslední dny uplynulého kalendářního roku patřily v Technology Florbal Mladá Boleslav především dětem. Boleslavský klub pro ně připravil Vánoční kemp, během tří dnů zdokonalovaly své schopnosti přes čtyři desítky malých florbalistů.

old_1030.jpg

První zápas v novém roce: popáté do pohárového finále?

Hned úvodní utkání roku 2018 staví před Technology Florbal Mladá Boleslav velkou výzvu: vládci posledních pohárových sezon budou hrát o pátou účast ve finále v řadě! Proti stojí FbŠ Bohemians, semifinále se hraje na pražské Děkance ve čtvrtek 4. ledna od 20.30 hodin.

old_1031.jpg

Čtyři mládežnické týmy zahajují rok na Prague Floorball Cupu

Hned v úvodním týdnu kalendářního roku 2018 míří mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav na turnaj do Prahy. Jejich cílem je Prague Floorball Cup, zúčastní se čtyři boleslavská družstva. Turnaj se hraje od pátku 5. ledna do neděle 7. ledna.