Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1381 až 1390 z celkem 2404 článků.
old_1058.jpg

Junioři znovu porazili Pardubice 6:5 v prodloužení

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v posledním domácím utkání základní části nastoupili proti Sokolu Pardubice a souboj dvou nejlepších týmů B skupiny KB ligy vyhráli 6:5 v prodloužení. Stejným výsledkem pro Boleslav skončil i listopadový vzájemný zápas v Pardubicích. V neděli hrají junioři další důležité utkání v Otrokovicích.

old_1057.jpg

Závěr základní části začíná pro Boleslav v Liberci

V Tipsport Superlize zbývá odehrát v základní části čtyři kola a Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí závěrečný boj o co nejlepší pozici pro play-off v Liberci. Utkání 23. kola se hraje v SH Dukla Liberec v neděli 11. února od 15 hodin.

old_1056.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 3.2. - 4.2.

První únorový víkend byl z pohledu zápasového kalendáře pro mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav poklidnější, nastoupil rezervní tým dorostenců a dvě družstva mladších žáků.

old_1055.jpg

Boleslav mezi nejlepšími tvůrci digitálního obsahu

Kvalitní vizitka pro Technology Florbal Mladá Boleslav: specializovaný portál SportBiz zabývající se sportovním marketingem zařadil boleslavský klub mezi TOP 3 nejlepší tvůrce digitálního obsahu v roce 2017.

old_1054.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 27.1. - 28.1.

Jak se vedlo juniorům, starším žákům a elévům na závěr ledna? Všechny výsledky, komentáře trenérů i fotografie najdete v každotýdenním sumáři mládežnických týmů Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1053.jpg

Zpátky ve formě! Boleslav nastřílela Spartě 14 gólů

Mladá Boleslav ukázala svou sílu! Po dvou prohrách s Vítkovicemi zabrala a ve 22. kole Tipsport Superligy porazila Spartu 14:6. Hattricky nastříleli útočníci Milan Tomašík a Jiří Curney. Následuje reprezentační přestávka, tým Technology znovu nastoupí v neděli 11. února v Liberci.

old_1052.jpg

Po dvou prohrách musí Boleslav zabrat proti Spartě

Technology Florbal Mladá Boleslav nemá za sebou povedené dny a o to víc vyhlíží příští zápas: v domácím prostředí v Tipsport Superlize nasazí na čtvrtou Spartu. Utkání 22. kola se hraje v Městské sportovní hale v sobotu 27. ledna od 19 hodin.

old_1050.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 20.1. - 21.1.

Dorostenci, mladší žáci a hráči přípravek Technology Florbal Mladá Boleslav pokračovali ve svých soutěžích o víkendu 20. a 21. ledna. Přinášíme přehled výsledků včetně vyjádření trenérů jednotlivých družstev.

old_1049.jpg

Mizerný výkon: Boleslav doma prohrála s Vítkovicemi

Odveta za finále Poháru České pojišťovny proti Vítkovicím se Mladé Boleslavi vůbec nepovedla. Tým Technology v domácím prostředí prohrál 3:10 a opouští průběžné první místo v tabulce Tipsport Superligy.