Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1421 až 1430 z celkem 2404 článků.
old_1020.jpg

Hlavně nezlobte! Boleslav v kampani podporující slušné chování

Každý rodič malého florbalisty už ta čtyři hesla nejspíš dobře zná: Jste na turnaji dětí. Florbal je jen hra. Rozhodčí jsou jen lidé. Tohle není Superfinále. Mládežnické turnaje v regionu Praha + Středočeský kraj od této sezony provází kampaň Hlavně nezlobte na podporu slušného chování diváků. Mezi třiceti zapojenými kluby je také Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1018.jpg

Boleslav po 22 měsících nebodovala

Dlouhá a úspěšná série Technology Florbal Mladá Boleslav končí. Po takřka 22 měsících boleslavský tým v zápase základní části Tipsport Superligy nebodoval, v Otrokovicích v 16. kole prohrál v oslabené sestavě 2:6.

old_1016.jpg

Páteční mikulášské soutěže: článek, výsledky a fotogalerie

Dětská radost při deseti sportovních disciplínách. Napínavé očekávání, kdo nakonec vyhraje. Slavnostní vyhlášení o den později při superligovém zápase. A nakonec nadílka od Mikuláše. Klub Technology Florbal Mladá Boleslav připravil bohatý dvoudenní mikulášský program pro své členy.

old_1015.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2.12. - 3.12.

Vedle dvoudenního mikulášského programu pro členy Technology Florbal Mladá Boleslav samozřejmě mládežnické týmy během víkendu 2. a 3. prosince odehrály i mnoho zápasů. Nastoupily oba týmy dorostu i mladších žáků a tři družstva přípravky.

old_1014.jpg

Mikulášský zápas: nadílka pro děti i pro soupeře

To se povedlo! Mikulášský zápas potěšil všechny děti i fanoušky, protože Ostrava si z Mladé Boleslavi odvezla mimořádnou nadílku. Tým Technology zvítězil 17:2 před 460 diváky, z nichž většina těch nejmenších si po utkání vysloužila od Mikuláše krásný florbalový balíček.

old_1012.jpg

Mikulášský zápas s Ostravou: co všechno děti čeká?

Mikuláš, čert a anděl budou boleslavskými posilami na sobotním domácím utkání. Technology Florbal Mladá Boleslav věnuje svůj 300. zápas v základní části v nejvyšší soutěži především dětem, proti Ostravě nastoupíme v Městské sportovní hale od 19 hodin.

old_1013.jpg

Zahajujeme prodej vstupenek na Superfinále 2018

Může to být hezký dárek pod stromečkem... V předvánočním čase Technology Florbal Mladá Boleslav zahajuje prodej vstupenek na Superfinále 2018. Vybírat můžete ve dvou cenových kategoriích: za 200 korun/350 korun.

old_1009.jpg

Mladá Boleslav vyhrála osmifinálovou skupinu poháru

Technology Florbal Mladá Boleslav postupuje do čtvrtfinále Poháru České pojišťovny z prvního místa osmifinálové skupiny A. V souboji o dílčí prvenství boleslavský tým porazil Tatran Střešovice hladce 10:2.