Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1431 až 1440 z celkem 2404 článků.
old_1006.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 17.11.-19.11.

Oba týmy mladších žáků i dorostenců a juniorka odehrály své zápasy o prodlouženém víkendu od pátku 17. listopadu do neděle 19. listopadu. Všem družstvům se vesměs dařilo, vyčnívají především dvě výhry v 1. dorostenecké lize nad pražskými soupeři.

old_1008.jpg

Ve čtvrtek proti Tatranu. Kdo vyhraje pohárovou skupinu?

Poslední listopadový domácí zápas florbalové Mladé Boleslavi: ve čtvrtek 23. listopadu se v závěrečném duelu osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny střetne s Tatranem Střešovice, vítěz bude mít papírově snazší cestu dalším pohárovým pavoukem. Hraje se od 19.30 hodin v Městské sportovní hale.

old_1005.jpg

Tomáš Chroust: Proti Brnu jsme si to sami udělali těžké

Až jeho dva góly do prázdné brány definitivně potvrdily boleslavskou výhru nad Brnem, útočník Tomáš Chroust pozvedl výsledné skóre na 6:3 a s týmovým výkonem nebyl spokojený: "Na hřišti jsme byli takoví malátní. Máme tři body a to je tak jediné pozitivní." ​Před čtvrtečním pohárovým utkáním proti Tatranu ví: "Musíme přepnout na jiný stupeň!" O tom všem mluvil ve videorozhovoru.

old_1007.jpg

Strůjce Made in Bolka Shopu: Lidé jsou u nás spokojení

Zažil už tolik florbalových sezon, ale tahle je pro Petra Novotného úplně jiná. Po trénincích i zápasech ho doma vítá úsměv takřka dvouměsíční dcery Lucinky. Navíc coby obchodní manažer probouzí k životu novou klubovou prodejnu Made in Bolka Shop.

old_1004.jpg

Stále v čele! Boleslav doma porazila Brno

Technology Florbal Mladá Boleslav neopouští vedoucí pozici Tipsport Superligy. Boleslavský tým ve 13. kole v domácím prostředí Městské sportovní haly porazil itelligence Bulldogs Brno 6:3.

old_1003.jpg

V neděli doma! Jak Boleslav zvládne duel s Brnem?

Prodloužený sváteční víkend přináší dvojitou florbalovou dávku: v pátek Technology Florbal Mladá Boleslav bez potíží zvítězil ve Znojmě 11:1. Jak naváže v neděli doma proti Brnu? Hraje se od 17 hodin v Městské sportovní hale.

old_1002.jpg

Boleslav už v superligové sezoně pokořila stogólovou hranici

Technology Florbal Mladá Boleslav jako první tým Tipsport Superligy v sezoně 2017/2018 pokořil hranici sta vstřelených gólů. Povedlo se mu to ve Znojmě, kde hosté vyhráli 11:1 a právě jejich předposlední trefa byla jubilejní. Už v neděli Boleslav hraje doma od 17 hodin proti Brnu.

old_1001.jpg

Po osmi letech jede Mladá Boleslav do Znojma

Čtyři pamětníky posledního vzájemného zápasu se Znojmem má ve svém kádru Technology Florbal Mladá Boleslav, na sváteční pátek 17. listopadu se boleslavský tým vydává na jih Moravy znovu - takřka po osmi letech. Ve Znojmě odehraje zápas 12. kola Tipsport Superligy, začíná se v 18 hodin.

old_998.jpg

Milan Tomašík po hattricku: Výhry nad Chodovem si moc vážíme

Během třetí třetiny stihl útočník Milan Tomašík nastřílet hattrick a výrazně přispěl k boleslavskému obratu v duelu posledních superfinalistů s pražským Chodovem. "Všichni si té výhry moc vážíme," říkal po slastném triumfu 9:5. Podívejte se na celý videorozhovor.

old_999.jpg

Jan Natov: V reprezentaci poznáte realitu

Jan Natov si v prvních měsících nové sezony vystřílel návrat do reprezentace a v jejím dresu pálil začátkem listopadu na Euro Floorball Tour ve Švýcarsku. O národním týmu pak mluvil pro zápasový magazín Made in Bolka k nedělnímu utkání s Chodovem. Pro fanoušky teď zveřejňujeme celý rozhovor i na klubovém webu.