Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1441 až 1450 z celkem 2404 článků.
old_997.jpg

Bleskový obrat! Boleslav porazila Chodov

Ještě v čase 52:13 Mladá Boleslav prohrávala 4:5. A v čase 52:35 už vedla 6:5! Bleskový obrat vynesl týmu Technology cenné vítězství 9:5 nad úřadujícími šampiony FAT PIPE Florbal Chodov. Do Městské sportovní haly v Mladé Boleslavi přišlo 615 fanoušků!

old_995.jpg

Magazín Made in Bolka s Janem Natovem o nové reprezentaci

Kdo v reprezentaci Janu Natovovi přenechal oblíbené číslo 8? Jaký je finský trenér národního týmu Petri Kettunen? A jaký měl dojem z posledního Euro Floorball Tour? Magazín Made in Bolka k nedělnímu utkání proti Chodovu je nabitý rozhovorem s boleslavským vousáčem. Určitě si ho nezapomeňte vyzvednout u vstupu na tribunu.

old_994.jpg

Superfinalisté 2017 poprvé proti sobě! Boleslav vs. Chodov

Lepší zápas už v podzimním boleslavském programu nenajdete. Blíží se souboj superfinalistů 2017. Mladá Boleslav a Chodov na sebe narazí poprvé od jarního klání o titul v O2 areně. Hraje se v neděli 12. listopadu od 17 hodin v Městské sportovní hale Mladá Boleslav. Přijďte fandit!

old_996.jpg

Povinná pohárová výhra v Chomutově. A teď doma Chodov!

Zelená fajfka na znamení: splněno! Mladá Boleslav ve čtvrtečním utkání osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny naplnila favorizovanou roli a vyhrála na hřišti prvoligového Chomutova 13:5. Teď už se chystá na mnohem náročnější neděli: v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi dojde od 17 hodin na souboj superfinalistů, přijede pražský Chodov.

old_992.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 4.11. - 5.11.

Dva týmy mladších žáků a tři týmy přípravek odehrály své turnaje o víkendu 4. a 5. listopadu. Tradiční souhrn mládežnických výsledků Technology Florbal Mladá Boleslav rozšiřujeme také o hodnocení trenérů jednotlivých družstev.

old_993.jpg

Než přijede Chodov, míří Boleslav na pohár do Chomutova

Než nastane nedělní vrchol boleslavského podzimu v Tipsport Superlize a souboj jarních superfinalistů, musí si Technology Florbal Mladá Boleslav splnit pohárovou povinnost. Ve čtvrtek 9. listopadu hraje v Chomutově utkání osmifinálové skupiny. Zápas začíná v 19 hodin.

old_990.jpg

Made in Bolka Shop! Vše pro florbalisty i fanoušky

V Mladé Boleslavi otevírá nová klubová florbalová prodejna. Made in Bolka Shop najdete v Nové Městské sportovní hale u 5. ZŠ na adrese Zalužanská 1457. Otevřeno bude mít každé úterý a čtvrtek od 13.00 do 17.30 hodin.

old_991.jpg

Boleslaváci na EFT: Natov se prosadil proti Švýcarům i Švédům

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav vyslal tři své hráče na listopadový reprezentační turnaj Euro Floorball Tour. Ve švýcarském Kirchbergu nastoupili za dospělý národní tým Jan Natov s Milanem Toamšíkem a za juniorský výběr Lukáš Netrefa.

old_988.jpg

Curney po sobotním galapředstavení: Nic jsme nepodcenili

Byl to večer, jaký se nepovede každý den. Vlastně takové galapředstavení ve florbalovém pojetí. Jiří Curney v utkání proti Liberci (13:4) nasbíral sedm bodů za hattrick a čtyři asistence. "Nic jsme nepodcenili, dali jsme hodně gólů, byl to z naší strany zvládnutý zápas," říkal po posledním utkání před reprezentační přestávkou. I na národní tým, ve kterém teď chybí, přišla řeč během videorozhovoru. Podívejte se.