Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1471 až 1480 z celkem 2404 článků.
old_968.jpg

Výsledky mládežnických týmů 28.9. - 1.10.

Junioři, starší žáci a elévové nastoupili k zápasům o prodlouženém víkendu mezi svátečním čtvrtkem 28. září a nedělí 1. října. I v této sezoně budeme pravidelně vydávat souhrn výsledků mládežnických družstev Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_966.jpg

Boleslav ukáže superligu Teplicím! Klub pořádá zájezd

Technology Florbal Mladá Boleslav představí superligový florbal Teplicím! V tamní Městské sportovní hale odehraje v neděli 15. října od 16 hodin zápas 7. kola proti Ústí nad Labem. Pro boleslavské fanoušky klub organizuje autobusový zájezd zdarma včetně bezplatného vstupu na utkání.

old_967.jpg

Umea Floorball Festival: tři boleslavské týmy ve Švédsku

Čtyři desítky hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav se představí na Umea Floorball Festivalu. Boleslavská výprava odletěla do Švédska ve čtvrtek ráno, ještě týž den si týmy zahrály přípravné zápasy a v pátek rozehrají turnaj. Tento článek budeme průběžně aktualizovat o výsledky. Fotky a další zajímavosti sledujte na našem Facebooku a Instagramu.

old_964.jpg

Loučící se Fojta: Bylo super sledovat, jak šla Boleslav nahoru

Legenda se rozloučila. Po 17 letech v boleslavském klubu. Po 339 zápasech v nejvyšší soutěži. "Jsem rád, že jsem celou kariéru odehrál v boleslavském dresu," rekapituluje Ondřej Fojta, který se oficiálně loučil před čtvrtečním utkání proti Hu-Fa Panthers Otrokovice. Tady je videorozhovor.

old_965.jpg

Junioři budou hrát B skupinu KB ligy

Prvních pět výsledků v KB lize juniorů, která se v sezoně 2017/2018 hraje v rozšířeném formátu 24 týmů, poslalo Technology Florbal Mladá Boleslav do B skupiny. Nic už na tom nezměnila ani závěrečná výhra 8:6 nad Chomutovem.

old_963.jpg

Rekordman Novotný: Jsem rád, že týmu můžu něco dát

298 - tohle číslo od čtvrtečního utkání s Hu-Fa Panthers Otrokovice dost symbolizuje kariéru Petra Novotného. Boleslavský kapitán se stal novým rekordmanem základní části ligy v počtu asistencí. "Jsem rád, že týmu můžu něco dát," říká ve svých 35 letech. Podívejte se na videorozhovor po rekordním zápisu a výhře 9:4.

old_962.jpg

Novotný má rekord a Boleslav nakonec jasnou výhru

Technology Florbal Mladá Boleslav slaví páté vítězství superligové sezony 2017/2018. Boleslavský tým v domácím prostředí porazil Hu-Fa Panthers Otrokovice 9:4. Petr Novotný se díky 298. nahrávce v základní části v nejvyšší soutěži v historii stal rekordmanem.

old_961.jpg

Boleslav doma! Na sváteční čtvrtek hraje od 17 hodin

Mladoboleslavští fanoušci se dočkají! Ve čtvrtek 28. září čeká Technology Florbal Mladá Boleslav první standardní domácí zápas superligové sezony 2017/2018. Sváteční utkání začíná v Městské sportovní hale v 17 hodin. Soupeřem bude Hu-Fa Panthers Otrokovice.

old_959.jpg

Magazín Made in Bolka: Na cestě, jak být nejlepší

Boleslavský útočník Jakub Gruber v pondělí 25. září slaví 23. narozeniny. U této příležitosti přinášíme ukázku jeho příběhu z nového magazínu Made in Bolka pro sezonu 2017/2018, který právě vychází.