Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1481 až 1490 z celkem 2404 článků.
old_958.jpg

Stále beze ztráty. Boleslav přetlačila Pardubice

Technology Florbal Mladá Boleslav jako poslední tým Tipsport Superligy zůstává v základní části 2017/2018 beze ztráty bodů. V přímém souboji dvou stoprocentních týmů vyhrála Boleslav v Pardubicích 5:4.

old_957.jpg

Souboj stoprocentních týmů v Pardubicích

Už jen dva týmy zůstaly v Tipsport Superlize stoprocentní. Technology Florbal Mladá Boleslav a... poněkud překvapivě Sokol Pardubice. Na jejich souboj dojde ve 4. kole, hraje se v neděli 24. září od 17 hodin ve Sportovní hale Dašická v Pardubicích.

old_955.jpg

Made in Bolka, druhé vydání! Pořiďte si florbalový časopis

Víte, kde najdete všechny informace o boleslavském florbale? Přece v novém magazínu Made in Bolka! Technology Florbal Mladá Boleslav navazuje na loňské úspěšné první vydání a pro sezonu 2017/2018 klub připravil 36 stran nabitých zajímavým čtením. K dostání je za 69 korun.

old_954.jpg

Třetí výhra v sezoně nad Spartou

Po vítězných duelech na letních turnajích Bohemia Trophy a Czech Open přehrála Mladá Boleslav Spartu i potřetí v sezoně. Tým Technology v dohrávce 1. kola Tipsport Superligy zdolal Pražany na Podvinném mlýně 7:6.

old_953.jpg

Potřetí v sezoně proti Spartě! Tentokrát v Tipsport Superlize

Ač jde o dohrávku 1. kola Tipsport Superligy, už potřetí v sezoně 2017/2018 se Technology Florbal Mladá Boleslav střetne se Spartou. Po soubojích na Bohemia Trophy a Czech Open teď půjde o ligové body. Hraje se ve čtvrtek 21. září od 18.30 v Aréně Sparty Podvinný mlýn.

old_951.jpg

Boleslav přivedla talenty Kučeru, Macíka a Netrefu

Technology Florbal Mladá Boleslav myslí na budoucnost. Do klubu přichází trojice talentů v dorosteneckém či juniorském věku. Filip Kučera, Marek Macík a Lukáš Netrefa se budou připravovat ve Sportovním centru mládeže florbalu Středočeského kraje v Mladé Boleslavi.

old_949.jpg

Junioři v liberecké aréně nastříleli deset gólů

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav si ve svém druhém utkání nové sezony zahráli v Home Credit Areně, kde FBC Liberec nachystal celodenní florbalový program. Boleslavský tým vyhrál 10:2, když druhou i třetí třetinu ovládl 4:0.