Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1451 až 1460 z celkem 2404 článků.
old_987.jpg

Junioři se vrací z Moravy se šesti body

O dvě vítězství a šest bodů jsou bohatší junioři Technology Florbal Mladá Boleslav po dalším víkendu v KB lize. V sobotu vyhráli ve Znojmě 8:4 a o den později na to navázali v Olomouci vítězstvím 6:4. Juniorská soutěž bude znovu pokračovat o víkendu 11. a 12. listopadu.

old_985.jpg

Junioři zahájili víkend vítězstvím ve Znojmě

Přesvědčivě 8:4 zvítězili junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v KB lize v sobotu na hřišti Florbal Znojmo a úspěšně tak zahájili víkend. V neděli od 16.45 nastoupí v Olomouci.

old_986.jpg

Boleslavské vítězství 13:4 a sedm bodů Curneyho!

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav se před reprezentační přestávkou rozloučil se svými fanoušky bohatým představením. Nad FBC Liberec zvítězil 13:4, přičemž Jiří Curney nasbíral sedm bodů (3+4).

old_984.jpg

Další soupeř ze severu: do Boleslavi jede Liberec

Florbalový říjen v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi patří převážně soubojům se Severočechy. Po dvojutkání proti České Lípě (v lize i v poháru) teď Technology Florbal Mladá Boleslav narazí na Liberec. Hraje se na sváteční sobotu 28. října od 19 hodin.

old_982.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 21.10. - 22.10.

Týmy dorostenců, mladších žáků a přípravek o víkendu 21. a 22. října nastoupily k dalším utkáním. Přinášíme přehled všech mládežnických výsledků Technology Florbal Mladá Boleslav ve zmíněném období.

old_979.jpg

Začátkem listopadu budou reprezentovat Natov a Tomašík

Dva hráči Technology Florbal Mladá Boleslav jsou v nominaci české reprezentace mužů pro listopadový turnaj Euro Floorball Tour. V Kirchbergu si zahrají útočníci Jan Natov a Milan Tomašík. V juniorském výběru je Lukáš Netrefa.

old_981.jpg

Vyrovnání pět vteřin před koncem! Boleslav má bod

Dvacet měsíců trvající série Technology Florbal Mladá Boleslav pokračuje dál. Boleslavský tým bodoval i ve svém 32. zápase v základní části v řadě. Šňůra se málem přetrhla v sobotu ve Vítkovicích, ale hosté vyrovnali na 5:5 v čase 59:55 a odvezli si bod za smolnou prohru 5:6 po nájezdech, v nichž dvakrát trefili tyč.

old_978.jpg

Pohároví obhájci začínají! Ve čtvrtek doma proti České Lípě

Po Tipsport Superlize se rozjíždí také Pohár České pojišťovny, vstupují do něj zlatí obhájci. Technology Florbal Mladá Boleslav začíná v osmifinálové skupině domácím utkáním proti FBC Česká Lípa. Hraje se ve čtvrtek 19. října v Městské sportovní hale od 19.30 hodin.