Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1461 až 1470 z celkem 2404 článků.
old_980.jpg

Obhájci vstoupili do poháru povinným vítězstvím

Úřadující šampioni Poháru České pojišťovny rozjeli nový ročník vítězně. Mladá Boleslav v zahajovacím utkání osmifinálové skupiny porazila Českou Lípu 8:4. Teď zase musí přepnout na Tipsport Superligu, v sobotu ji čeká cesta do Vítkovic a střet dvou aktuálně nejvýše postavených týmů v tabulce.

old_975.jpg

Boleslav předvedla v Teplicích skvělý superligový florbal

To se povedlo! Výjezdní utkání Technology Florbal Mladá Boleslav v Teplicích proti Ústí nad Labem bylo úspěšné. Boleslavský favorit předvedl v severočeském městě produktivní výkon a zvítězil 14:3. V Městské sportovní hale v Teplicích fandilo 705 diváků.

old_976.jpg

Junioři doma porazili také Havířov

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v neděli v 2. kole skupiny B KB ligy porazili Florbal Torpedo Havířov 8:5. V dalších utkáních nastoupí o víkendu 28. a 29. října ve Znojmě a v Olomouci.

old_973.jpg

Junioři dali Hattricku Brno 12 gólů

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav zahájili skupinu B KB ligy jasným domácím vítězstvím 12:4 nad FBŠ Hummel Hattrick Brno. V neděli nastoupí opět v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi od 10 hodin proti Florbal Torpedo Havířov.

old_974.jpg

Zápasový víkend začal vítězstvím nad Českou Lípou

Technology Florbal Mladá Boleslav si z prvního víkendového zápasu připisuje tři body. V 8. kole Tipsport Superligy ve své Městské sportovní hale zvítězil boleslavský tým 7:4 nad FBC 4CLEAN Česká Lípa a přesouvá se do Teplic, kde v neděli od 16 hodin nastoupí proti Ústí nad Labem.

old_972.jpg

Šéftrenér Kološ o Umea Floorball Festivalu: Kluci byli nadšení

Čtyři desítky dětí z Technology Florbal Mladá Boleslav mají za sebou cestu, na kterou budou rády vzpomínat. Minulý týden od čtvrtka do neděle si Boleslaváci zahráli na Umea Floorball Festivalu ve Švédsku. “Kluci byli nadšení, vraceli se domů naplnění nejen florbalovými zážitky,” říká šéfternér boleslavské mládeže Petr Kološ.

old_970.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 7.10. - 8.10.

Uplynulý víkend byl ozdobou podzimního mladoboleslavského mládežnického programu, protože tři týmy si zahrály na Umea Floorball Festivalu ve švédském Umea. Doma nastoupilo pouze dorostenecké béčko, které v mladé sestavě porazilo Slavii 5:4.

old_971.jpg

Napínavý TV zápas i s prodloužením 3 na 3

Boleslavské dotahování, dobývání střešovické defenzivy a nakonec bod za prohru 4:5 v prodloužení. Televizní dohrávka 6. kola Tipsport Superliga svým výsledem neudělala týmu Technology Florbal Mladá Boleslav radost. Přesto 630 diváků v Městské sportovní hale vidělo napínavý zápas vrcholící vůbec poprvé v boleslavském pojetí prodloužením 3 na 3.

old_969.jpg

Boleslav proti Tatranu: uspěje jako v semifinále play-off?

Blíží se jeden z vrcholů boleslavského podzimu v Tipsport Superlize. Technology Florbal Mladá Boleslav a Tatran Střešovice půjdou proti sobě poprvé od jarního semifinále play-off. Dohrávka 6. kola začíná v Městské sportovní hale v pondělí 9. října v 18 hodin.