Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1501 až 1510 z celkem 2404 článků.
old_937.jpg

Bína o svých gólech: S produktivitou jsem spokojený

Jakuba Bínu zatím na Umea Scandic Cupu zdobí solidní vizitka. Nejmladší boleslavský útočník ve Švédsku dal gól v obou turnajových zápasech. "Se svou produktivitou jsem spokojený, ale šancí jsem měl víc," říkal po páteční výhře 6:5 nad švýcarským soupeřem Zug United.

old_938.jpg

Boleslav postupuje do semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav stejně jako před rokem bude hrát na Umea Scandic Cupu vyřazovací část turnaje. Český tým si zajistil postup do semifinále přesvědčivým vítězstvím 8:5 nad švédským Granlo BK a v neděli od 12.00 hodin nastoupí proti finským šampionům SC Classic.

old_935.jpg

Potřetí na Scandic Cupu: Líbí se mi tu, říká Novák

Mladá Boleslav je na známé adrese. Tým Technology se už potřetí účastní Umea Scandic Cupu ve Švédsku. "Líbí se mi tu. Jsem člověk, který má rád spíš chladnější počasí, takže je to tu pro mě ideální," chválí si obránce Tomáš Novák, který ve videorozhovoru mluví také o čtvrtečním zápase proti švédskému TeamThorengruppen (3:6).

old_936.jpg

Boleslav rozhodla v poslední minutě

Technology Florbal Mladá Boleslav si na Umea Scandic Cupu připisuje důležité vítězství a zůstává ve hře o postup do semifinále turnaje. V pátek odpoledne český tým porazila švýcarského soupeře Zug United 6:5 rozdílovým gólem v čase 59:20.

old_933.jpg

Zakonov před Scandic Cupem: Chceme do semifinále

Už za sebou mají přesun do Švédska i přípravný zápas proti IBF Dalen (7:4), teď tým Technology Florbal Mladá Boleslav čeká čtvrteční vstup do Umea Scandic Cupu proti domácímu TeamThorengruppen. "Chceme do semifinále," říká Filip Zakonov ve videorozhovoru z místa turnaje. Mluvil také o cestě, aklimatizaci a středeční přípravě.

old_934.jpg

Nevydařený vstup do Umea Scandic Cupu

Technology Florbal Mladá Boleslav na startu Umea Scandic Cupu 2017 prohrál s účastníkem švédské superligy TeamThorengruppen 3:6. V pátek boleslavské mužstvo nastoupí v 16 hodin proti Zug United.

old_932.jpg

Boleslav se po příletu rozehrála proti IBF Dalen

IBF Dalen, nováček druhé nejvyšší švédské soutěže, byl boleslavským soupeřem v přivítacím utkání po cestě do Umea. Hosté z Česka ovládli přípravné klání 7:3 a ve čtvrtek už rozehrají Umea Scandic Cup proti švédskému superligovému klubu TeamThorengruppen.

old_931.jpg

Potřetí na Umea Scandic Cup!

Šest společných dnů. Nejméně čtyři zápasy - a proti zdatným soupeřům. Už potřetí Technology Florbal Mladá Boleslav míří před startem domácí soutěže do Švédska. Na Umea Scandic Cup letí s 20 hráči včetně dvou brankářů.

old_930.jpg

Junioři a dorost v akci na turnajích série G2 Cup

Závěr srpna? V podání dorostenců a juniorů už tradičně patří sérii pražských turnajů G2. Nejprve je na řadě G2 Cup Junior (25.8. - 27.8.) pro hráče ročníků 1999 až 2002, na něj naváže G2 Cup Challenge (31.8. - 3.9.) hráčů narozených v letech 2001 až 2004. Před rokem oba boleslavské týmy skončily čtvrté.

old_929.jpg

Repre v Boleslavi: nominováni čtyři domácí hráči

Start! Florbalová sezona bude mít v Mladé Boleslavi reprezentační úvod. Od pátku 8. září do neděle 10. září nastoupí v Městské sportovní hale národní týmy mužů i žen. Doma se ukážou i čtyři hráči Technology Florbal Mladá Boleslav.