Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1521 až 1530 z celkem 2404 článků.
old_916.jpg

Natěšený Curney: Čeká nás malá olympiáda

Už se to blíží. Florbal se předvede na Světových hrách, do polské Vratislavi míří s českou reprezentací i čtveřice hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav. "Bude to pro nás taková malá olympiáda. Moc se těším," říká útočník Jiří Curney.

old_914.jpg

Do práce! Boleslav podstupuje první víkendové soustředění

První prázdninový měsíc je přesně v polovině, ale pro Technology Florbal Mladá Boleslav to neznamená žádné odpočívání. Ba naopak! Víkend 15. a 16. července superligový tým vyplňuje herním soustředěním v režimu vyzkoušeném z předchozích sezon.

old_912.jpg

SESTŘIH: Velký finálový obrat proti AIK na Bohemia Trophy

Ještě na začátku poslední minuty finále Bohemia Trophy prohrávala Mladá Boleslav 3:5. Přesto trofej zůstala doma. Podívejte se na celý sestřih duelu se švédským superligovým klubem AIK Innebandy, který vyvrcholil až závěrečným nájezdovým rozstřelem.

old_911.jpg

První trofej sezony! Boleslav vyhrála Bohemia Trophy

Úspěšný vstup do sezony 2017/2018! Klub Technology Florbal Mladá Boleslav ovládl silně obsazený turnaj Bohemia Trophy, když vyhrál všechny čtyři zápasy. Ve finále zdolal švédské AIK Innebandy 6:5 po nájezdech, přičemž v poslední minutě dotáhl ztrátu 3:5 a až v čase 59:59 vyrovnával Jiří Curney z trestného střílení. V nájezdech pak rozhodl Jan Natov.

old_910.jpg

Boleslav bude hrát doma na Bohemia Trophy o pohár!

Technology Florbal Mladá Boleslav se daří v domácím prostředí na Bohemia Trophy. Spolupořadatel turnaje v semifinále porazil Spartu 5:3 a čeká ho finále v neděli od 14.30 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi. Soupeř vzejde z večerního druhého semifinále mezi švédskými rivaly AIK Innebandy a IBK Dalen.

old_908.jpg

Boleslav zahájila Bohemia Trophy výhrou nad Dalenem

Vítězný vstup Technology Florbal Mladá Boleslav do Bohemia Trophy: spolupořadatel turnaje zahájil skupinu B v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi vítězstvím 4:3 po nájezdech nad silným švédským klubem IBK Dalen.