Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1511 až 1520 z celkem 2404 článků.
old_928.jpg

Pazdera hodnotí Czech Open. Koho chválí? A co se nepovedlo?

Nezklamala, ale ani nenadchla. Ještě je brzo, ale v Mladé Boleslavi se bude Czech Open 2017 hodnotit spíš chladně. “Dojít do čtvrtfinále není neúspěch, ale my na sebe máme vyšší nároky,” říká trenér Jan Pazdera.

old_927.jpg

Švédští velikáni byli nad síly Boleslavi

Technology Florbal Mladá Boleslav na Czech Open 2017 zopakoval loňský výsledek. Loučí se ve čtvrtfinále zápasem s IBF Falun. Boleslav podlehla švédskému gigantu 4:11.

old_924.jpg

Výhra nad Spartou. A teď boj o čtvrtfinále

Technology Florbal Mladá Boleslav zahájil páteční program na Czech Open přesvědčivým vítězstvím 7:3 nad ACEMA Sparta Praha. Boleslavský tým obsadil v základní skupině C třetí místo o skóre za Brnem a míří do “opravné” části pavouka. Hrát bude od 16.10 hodin na Vinohradech proti Otrokovicím.

old_925.jpg

Postup přes Otrokovice do osmifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav pokračuje pavoukem vyřazovacích bojů Czech Open. Boleslavský tým v utkání o postup do osmifinále porazil Panthers Otrokovice 4:1 a další zápas odehraje od 19.40 hodin na Vinohradech proti švýcarskému Floorball Köniz.

old_926.jpg

Vítězný pátek a postup do čtvrtfinále

Pouze výhry počítal tým Technology Florbal Mladá Boleslav v pátečním programu Czech Open. Postupně zdolal Spartu (7:3), Otrokovice (4:1) i švýcarský Floorball Köniz (3:2), takže postupuje do sobotního čtvrtfinále. V něm narazí na švédské šampiony z Falunu. Hraje se od 10.30 na Podvinném mlýně.

old_922.jpg

Úvod Czech Open: boleslavský obrat a nakonec remíza

Drtivá územní a střelecká převaha ve druhém poločase vynesla Technology Florbal Mladá Boleslav ze zahajovacího utkání Czech Open 2017 nakonec jen bod. Boleslavský tým otočil proti itelligence Bulldogs Brno za necelé dvě minuty z 0:2 na 3:2, ale soupeř vyrovnal v závěru na konečných 3:3 při hře v šesti bez brankáře.

old_923.jpg

Vyrovnané klání s finským vicemistrem rozhodl jeden gól

Mladá Boleslav ve druhém utkání na Czech Open 2017 svedla velmi vyrovnané klání s EräViikingit, ale finským vicemistrům podlehla 0:1. Páteční dopolední utkání od 10.40 na Vinohradech proti Spartě rozhodne o další boleslavské cestě turnajem. Buď tým postoupí do osmifinálové skupiny, nebo bude muset do zrádnějších oprav.

old_921.jpg

GM Tomáš Pacák o letních událostech i boleslavských novinkách

Technology Florbal Mladá Boleslav nebrzdí své ambice ani v létě. Prázdniny začaly novým turnajem Bohemia Trophy, pár týdnů poté probíhal dětský kemp, mezi tím klub zapojuje do svého chodu nové tváře… Zkrátka plné nasazení. “Porcujeme léto na týdny a v každém z nich máme důležité předsezonní úkoly,” říká generální manažer Tomáš Pacák.

old_920.jpg

Moje Bolka s Josefem Pluhařem

Kdysi začínal s fotbalem, na trávě byl jeho spoluhráčem třeba i Tomáš Novák. V novém díle videoseriálu Moje Bolka se představuje boleslavský odchovanec Josef Pluhař. Podívejte se!

old_919.jpg

Czech Open 2017: Kdo Boleslav čeká v základní skupině?

Rozlosováno. Turnaj Czech Open už odhalil nejen složení základních skupin, ale i časový harmonogram. Technology Florbal Mladá Boleslav začíná ve čtvrtek 10. srpna proti itelligence Bulldogs Brno, týž den narazí i na finský EräViikingit a v pátek dopoledne zakončí skupinu proti ACEMA Sparta Praha. Soupeře představujeme podrobněji v článku.