Zobrazeno 1 až 10 z celkem 141 článků.
old_1301.jpg

ZPÁTKY DO MINULOSTI: od první registračky až po titul

Začalo to prvním registračním průkazem. Datum: 15. července 1999. Oddíl: Fbk Mladá Boleslav. Petr Novotný nikdy nehrál za jiný klub. Teď o téměř dvacet let později jeho kariéra končí. Byla bohatá a pestrá. Tady je ohlédnutí.

old_1297.jpg

Jan Pazdera se loučí s Technology Florbal Mladá Boleslav

Trenér Jan Pazdera se po čtyřletém působení rozhodl opustit Technology Florbal Mladá Boleslav. V posledních dvou sezonách byl zároveň sportovním manažerem. Jeho angažmá v klubu skončí 30. dubna 2019, přičemž během května a června bude ještě částečně předávat svou agendu. Jeho nástupce boleslavský klub intenzivně řeší.

old_1298.jpg

Jan Pazdera: Boleslavský progres je vydlážděn velkou pracovitostí

Historické superligové zlato, dvě stříbra, k tomu i bronz z první sezony. S Technology Florbal Mladá Boleslav se loučí trenér, jenž je podepsán pod medailovou čtyřletkou. Během ní Jan Pazdera také třikrát vyhrál základní část, s týmem jednou triumfoval v Poháru České pojišťovny, přidal i další dvě finálové účasti. “Nejvíc mi bude chybět touha a místy až bláznivé nadšení všech hráčů a jejich ochota na sobě pracovat,” říká ve velkém rozhovoru na závěr svého působení.

old_1296.jpg

Boleslav končí v sezoně 2018/2019 stříbrná

Technology Florbal Mladá Boleslav rozšiřuje svou sbírku medailí z nejvyšší florbalové soutěže o devátý cenný kov, který je za sezonu 2018/2019 ze stříbra. Boleslavští obhájci titulu v Superfinále 2019 v Ostravě podlehli Vítkovicím 3:4

old_1295.jpg

Jan Jelínek podstoupil plastiku vazu v koleni

Obránce Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Jelínek v pátek 12. dubna podstoupil plastiku předního zkříženého vazu kolene, k jehož zranění došlo při prvním čtvrtfinálovém zápase play-off proti Otrokovicím. V nedělním Superfinále 2019 tedy nenastoupí.

old_1291.jpg

Superfinalisté mají ve středu autogramiádu v Bondy centru

Čtyři dny před superfinálovou bitvou o titul se vybraní hráči Technology Florbal Mladá Boleslav budou podepisovat fanouškům. Ve středu 10. dubna od 15.00 hodin je čeká společná autogramiáda s týmem FK Mladá Boleslav v Bondy centru.

old_1287.jpg

Boleslav vypravuje zájezd pro fanoušky na Superfinále 2019

Technology Florbal Mladá Boleslav bude obhajovat superligový titul. Buďte u toho! Superfinále 2019 se hraje v neděli 14. dubna od 16.30 v Ostravar Aréně v Ostravě proti Vítkovicím. Boleslavský klub pořádá autobusový zájezd pro fanoušky a prodává také vstupenky na vrchol sezony 2018/2019.