Zobrazeno 41 až 50 z celkem 141 článků.
old_1237.jpg

Velký rozhovor se sportovním manažerem Janem Pazderou

O počínání superligového týmu, o úspěších mládeže, posledních novinkách pro členy i spolupráci s dalšími mladoboleslavskými kluby mluví v novoročním rozhovoru sportovní manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera.

old_1236.jpg

Mladá Boleslav končí na Poháru mistrů čtvrtá

Technology Florbal Mladá Boleslav patří v konkurenci úřadujících šampionů elitních florbalových soutěží čtvrté místo. Obhájce českého titulu v zápase o bronz na Poháru mistrů nestačil na švýcarský Floorball Köniz, kterému podlehl 2:9. V sobotu ráno se boleslavský tým vrací domů.

old_1235.jpg

Mladá Boleslav bude hrát na Poháru mistrů o bronz

Čeští šampioni Technology Florbal Mladá Boleslav v semifinále Poháru mistrů v Gävle podlehli švédským vítězům superligy Storvreta IBK 5:10 a čeká je páteční zápas o bronz proti Könizu. Hrát se bude od 13.00 hodin.

old_1233.jpg

Mladá Boleslav na Poháru mistrů vyzve švédské šampiony

Nastává jeden z vrcholů Technology Florbal Mladá Boleslav v sezoně 2018/2019. Úřadující šampioni české Tipsport Superligy 3. a 4. ledna odehrají Pohár mistrů v Gävle. Semifinálovým soupeřem bude švédský mistr Storvreta IBK.

old_1232.jpg

Před plnou halou Boleslav porazila Tatran 5:3

Předsilvestrovský zápas se povedl. Technology Florbal Mladá Boleslav v něm porazil Tatran Střešovice 5:3, na televizní předehrávku 18. kola Tipsport Superligy přišlo do Městské sportovní haly 685 fanoušků.

old_1231.jpg

Poslední zápas roku 2018: před Silvestrem proti Tatranu

Technology Florbal Mladá Boleslav se rozloučí se svými fanoušky předsilvestrovským zápasem. V neděli 30. prosince od 12.45 hodin hraje v Městské sportovní hale proti Tatranu Střešovice. Přímý přenos vysílá ČT sport, utkání bude posledním testem před Pohárem mistrů, na kterém Mladá Boleslav bude reprezentovat český florbal.

old_1230.jpg

Boleslav si zastřílela v předvánočním zápase

Technology Florbal Mladá Boleslav stráví Vánoce na prvním místě Tipsport Superligy. Čeští mistři v předehrávce 17. kola v zápase věnovaném školákům porazili FbŠ Bohemians 12:6. Boleslav měla utkání na Podvinném mlýně od začátku pod kontrolou.

old_1228.jpg

Boleslav si přeje strávit Vánoce na prvním místě

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na svůj poslední předvánoční zápas. V páteční předehrávce 17. kola Tipsport Superligy nastoupí v Praze na Podvinném mlýně proti FbŠ Bohemians. Hraje se od 10.00 hodin, utkání je věnované školákům.

old_1227.jpg

Vzpomínky na Josefa Volfa

Nedělní zápas Tipsport Superligy proti Vítkovicím patřil Josefu Volfovi. Dlouholetý prezident mladoboleslavského florbalu zemřel po delší těžké nemoci v 67 letech a o krásné vzpomínky se pro tištěný zápasový program Made in Bolka podělili generální manažer Tomáš Pacák, kapitán Petr Novotný a dlouholetý hráč Jiří Bouška. Vzpomínky nyní zveřejňujeme také na klubovém webu.

old_1226.jpg

Boleslavská nominace na Pohár mistrů 2019

Technology Florbal Mladá Boleslav odstartuje kalednářní rok 2019 účastí na Poháru mistrů, kam se klub kvalifikoval ziskem mistrovského titulu v uplynulé sezoně. Boleslavský tým odletí do Švédska ve středu 2. ledna. V Gävle se hraje Final Four 3. a 4. ledna.