Zobrazeno 21 až 30 z celkem 141 článků.
old_1271.jpg

Florbalisté ovládli Mladoboleslavského sportovce roku

Příjemná připomínka zlatého roku 2018: Technology Florbal Mladá Boleslav ovládl týmovou kategorii v anketě Mladoboleslavský sportovec roku 2018, jejíž vyhlášení proběhlo ve čtvrtek večer 7. března. Ocenění převzali i trenér mistrovského týmu Jan Pazdera a produktivní útočník Jiří Curney.

old_1267.jpg

Boleslav ve čtvrtfinále vede 2:0 na zápasy

Úvodní čtvrtfinálový víkend vynesl Technology Florbal Mladá Boleslav dvě výhry. Na sobotní vítězství 5:2 navázali obhájci titulu nedělní výhrou 6:3. Boleslav tak v sérii vede 2:0. Třetí a čtvrtý zápas se hraje v Otrokovicích o víkendu 9. a 10. března.

old_1266.jpg

Boleslav má Prezidentský pohár i první výhru ve čtvrtfinále

Play-off 2019 je rozehráno. Technology Florbal Mladá Boleslav se ujímá vedení 1:0 ve čtvrtfinálové sérii proti Hu-Fa Panthers Otrokovice. V sobotním úvodním utkání obhájci titulu zvítězili 5:2. Ještě před začátkem převzali Pohár prezidenta Českého florbalu za prvenství v základní části.

old_1265.jpg

VIDEO: Boleslav ožívá bitvou o titul! Začíná play-off

Technology Florbal Mladá Boleslav se vrhá na boj o obhajobu titulu. V Tipsport Superlize začíná play-off, čtvrtfinálovým boleslavským soupeřem je Hu-Fa Panthers Otrokovice. Série začíná v dvojutkáním v Městské sportovní hale: v sobotu se hraje od 19.30 hodin, nedělní začátek je naplánovaný na 17.00 hodin.

old_1262.jpg

Mladá Boleslav vyhrála základní část Tipsport Superligy

Technology Florbal Mladá Boleslav jde do play-off 2019 z nejlepší výchozí pozice. Rozhodla o tom boleslavská výhra 5:1 v Liberci, a zároveň porážka Sparty 2:3 po nájezdech s Chodovem. Boleslav si za svého čtvrtfinálového soupeře vybrala Otrokovice. Série začíná v sobotu 2. března v Mladé Boleslavi.

old_1263.jpg

Mladá Boleslav si do čtvrtfinále vybrala Otrokovice

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtfinále play-off 2019 bude Hu-Fa Panthers Otrokovice. Boleslav coby vítěz základní části Tipsport Superligy vybírala svého soupeře jako první. Série začne v Mladé Boleslavi o víkendu 2. a 3. března. V sobotu se bude hrát od 19.30 hodin, v neděli od 17.00 hodin.

old_1261.jpg

Boleslav završí základní část v Liberci, následuje výběr soupeře

V základní části Tipsport Superligy zbývá odehrát poslední kolo, všechny zápasy mají jednotný termín v neděli 24. února od 17.00 hodin. Čeští mistři Technology Florbal Mladá Boleslav nastoupí na hřišti FBC Liberec, stále usilují o první místo a nejlepší výchozí pozici pro play-off.

old_1258.jpg

Boleslav po velkém boji prohrála se Spartou

O vítězi základní části Tipsport Superligy 2018/2019 rozhodne až poslední kolo. Čeští mistři doma prohráli se Spartou 5:7 a právě nedělní soupeř je vystřídal na prvním místě. Boleslav zakončí základní část v neděli 24. února v Liberci, Sparta hraje s Chodovem a i ten má šanci na prvenství.

old_1257.jpg

Bitva o první místo! Boleslav v neděli doma proti Spartě

Boj o pozice pro play-off vrcholí. Technology Florbal Mladá Boleslav dvě kola před koncem základní části Tipsport Superligy drží nejlepší výchozí pozici a v neděli 17. února české mistry čeká zápas o první místo. V Městské sportovní hale se utkají s druhou Spartou. Bitva začíná v 17.00 hodin.

old_1255.jpg

Boleslav dala Otrokovicím 16 gólů

Jednoznačné vítězství si připisuje Technology Florbal Mladá Boleslav ve 24. kole Tipsport Superligy. Čeští mistři porazili Hu-Fa Panthers Otrkovice 16:2 a za týden si zahrají o první místo v základní části proti pražské Spartě. Hraje se v neděli 17. února od 17.00 hodin v Městské sportovní hale.