Zobrazeno 101 až 110 z celkem 141 článků.
old_1164.jpg

Boleslav končí ve Švédsku v semifinále

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav se vrací do Česka kvalitně nachystán na Tipsport Superligu. Obhájci titulu v poslední fázi přípravy odehráli čtyři zápasy na Umea Scandic Cupu ve Švédsku, kde stejně jako v minulých dvou sezonách prošli do semifinále. Tam jejich cestu letos ukončil elitní finský tým SPV, který vyhrál 5:3.

old_1163.jpg

Boleslav na Umea Scandic Cupu míří do semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav míří do nedělních závěrečných bojů Umea Scandic Cupuz prvního místa v základní skupině B. Český tým na závěr této části turnaje porazil RIG Umea IBF 11:4 a v semifinále v neděli v poledne narazí na finské SPV.

old_1162.jpg

Výhra nad Wibax Pitea a v sobotu o postup do semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou druhé vystoupení na Umea Scandic Cupu. Po čtvrteční remíze 8:8 s Team Thorengruppen boleslavské mužstvo porazilo Wibax Pitea IBK 10:4 a v sobotu proti RIG Umea IBF bude hrát o postup do semifinále.

old_1161.jpg

Boleslav mohutně dotahovala a remizovala 8:8

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ve vstupním utkání do Umea Scandic Cupu předvedl mohutný finiš a poté, co s Team Thorengruppen prohrával v polovině zápasu 0:6, nakonec remizoval 8:8. Tři góly vstřelil boleslavský tým v posledních minutách při hře v šesti bez brankáře. V pátek Mladá Boleslav nastoupí Wibax Pitea IBK (18.00).

old_1160.jpg

Počtvrté do Umea! Boleslav letí na generálku do Švédska

Stejně jako v uplynulých třech letech, také na start ligového ročníku 2018/2019 se Technology Florbal Mladá Boleslav bude chystat ve Švédsku. Úřadující čeští mistři letí na Umeå Scandic Cup. Na mezinárodním turnaji se v minulých dvou sezonách vždy dostali do semifinále.

old_1159.jpg

Pořiďte si permanentku s garancí stálého místa na celou sezonu

Chcete mít své stálé místo v hale českých šampionů? Technology Florbal Mladá Boleslav, úřadující mistři Tipsport Superligy, spouští prodej permanentek na sezonu 2018/2019. Jedině s ní budete mít garanci stálého místa na celou sezonu včetně vyřazovací části.

old_1158.jpg

Mladá Boleslav vyhrála pohárovou skupinu

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav zakončil letní fázi Poháru České pojišťovny přesvědčivým vítězstvím 9:3 nad Sokolem Pardubice a ovládl skupinu. Teď bude čekat na svého soupeře pro osmifinále, kterému v kalendáři patří listopadový termín.

old_1157.jpg

Boleslav ztratila s Black Angels, vyhrála až v prodloužení

Nejistý výkon podal tým Technology Florbal Mladá Boleslav v druhém letním utkání Poháru České pojišťovny. V Praze nad prvoligovými Black Angels zvítězil 6:5 až v prodloužení. V úterý Boleslav dokončí skupinu zápasem ve Skutči proti Pardubicím.

old_1153.jpg

Boleslav zahajuje pohár v pondělí v Náchodě

Na hřišti nadšeného nováčka první ligy zahájí Technology Florbal Mladá Boleslav cestu Pohárem České pojišťovny 2018. V Náchodě v tamní Sportovní hale nastoupí v pondělí 20. srpna ve 20.00 hodin.