Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1741 až 1750 z celkem 2405 článků.
old_695.jpg

Junioři zahájili G2 ligu těsnou prohrou v Brně

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v sobotním 1. kole G2 ligy prohráli na hřišti itelligence Bulldogs Brno 4:6. "Hrálo se ve výborném tempu. Myslím, že rozhodlo kvalitnější zakončení útočných akcí domácích," řekl boleslavský trenér Petr Kološ. V neděli hrají junioři od 13.00 v Praze proti Black Angels.

old_696.jpg

Rozjezd sezony v Kladně: pět gólů a mraky nevyužitých šancí

Tipsport Superliga 2015/2016 začala. Mladá Boleslav v 1. kole porazila Kladno na jeho hřišti 5:1, když měla celý zápas drtivou převahu a výrazně se trápila v koncovce. Svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži vstřelil hned při svém druhém střídání Filip Zakonov. Hattrick nasázel Jan Natov.

old_692.jpg

Na prahu sezony 2016/17! Trenér a kapitán: Chceme končit vítězně

Technology Florbal Mladá Boleslav vstupuje do své třinácté sezony v nejvyšší soutěži. V neděli zahájí Tipsport Superligu 2016/2017 venkovním utkáním v Kladně. “Usilovně jsme pracovali, aby další sezona byla ještě lepší než ta předchozí. Těšíme se,” říká generální manažer Tomáš Pacák.

old_693.jpg

Ekl bude hostovat v České Lípě, Štěrba přestoupil do Pardubic

Před vstupem Technology Florbal Mladá Boleslav do Tipsport Superligy 2016/2017 došlo ke dvěma změnám v boleslavském kádru. Útočník Jaromír Ekl odchází na hostování do prvoligového FBC BRZDY CZ Česká Lípa. Obránce Daniel Štěrba přestupuje do superligového Sokola Pardubice.

old_694.jpg

Lukáš Studený se stal asistentem Jana Pazdery

Technology Florbal Mladá Boleslav doplnil svůj realizační tým. Asistentem trenéra Jana Pazdery se stal Lukáš Studený, který se do klubu vrací po dvousezonní pauze. Za Mladou Boleslav v minulosti odehrál 53 zápasů v nejvyšší soutěži.

old_691.jpg

Na Polish Open reprezentovali čtyři boleslavští hráči

David Rytych, Jan Jelínek, Jiří Curney a Jakub Gruber z Technology Florbal Mladá Boleslav od pátku 9. září do neděle 11. září reprezentovali Česko na Polish Open ve Vratislavi. S florbalovým národním týmem skončili druzí.

old_690.jpg

Pozor! Změny v rozpisu zápasů: začátek sezony venku 18. září

Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí Tipsport Superligu 2016/2017 venkovním duelem v neděli 18. září na hřišti nováčka soutěže Kanonýři Kladno. Středočeské kluby si prohodily pořadatelství svých zápasů. V rozpisu boleslavských utkání oproti původní verzi došlo k řadě dalších změn.

old_689.jpg

Další čtvrté místo z G2 Cupu, tentokrát pro juniory

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav zopakovali týden starý výsledek dorostenců a na víkendovém G2 Cupu v Areně Sparty Podvinný Mlýn obsadili čtvrté místo. Juniorská soutěž začíná stejně jako seniorská Tipsport Superliga o víkendu 17. a 18. září.

old_687.jpg

Zkušenosti pro Boleslav: ve Švédsku došla do semifinále

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ve Švédsku splnil cíl, na Umea Scandic Cupu postoupil do semifinále a dohromady odehrál pět zápasů v šesti dnech. V nedělním semifinále turnaje podlehl elitnímu domácímu klubu IBK Dalen 4:9.