Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1751 až 1760 z celkem 2405 článků.
old_685.jpg

Curney myslí na sobotu: Bylo by fajn zvládnout i třetí zápas

Technology Florbal Mladá Boleslav sahá po postupu do semifinále Umea Scandic Cupu. "Musíme zvládnout i třetí zápas," říká střelec Jiří Curney. "Asi to také bude těžké, ale bylo by fajn vyhrát a jít z prvního místa ve skupině." Mladá Boleslav nastoupí v sobotu v 15 hodin proti Granlo BK.

old_686.jpg

Postup do semifinále z prvního místa! Boleslav porazila Granlo

Technology Florbal Mladá Boleslav si na Umea Scandic Cupu 2016 zahraje vyřazovací fázi! Ze základní skupiny B postupuje z prvního místa, zajistila si ho vítězstvím 8:5 nad Granlo BK. Jan Natov nastřílel čtyři góly. V nedělním semifinále od 12 hodin boleslavský tým vyzve pořádající IBK Dalen.

old_683.jpg

Křenek o úvodu: Vypadalo to, jak kdybychom ještě byli v letadle

Obránce Radim Křenek se výrazně přičinil o boleslavskou remízu 4:4 ve vstupním utkání na Umea Scandic Cupu 2016 proti Team Thorengruppen. Nejdřív nahrál na vyrovnávací gól na 3:3, hned při dalším střídání dal na 4:3. "V první třetině to vypadalo, jak kdybychom ještě byli v letadle," mrzel ho promarněný úvod. Podívejte se na videorozhovor.

old_684.jpg

Boleslav porazila Wibax a v sobotu bude hrát o semifinále!

Technology Florbal Mladá Boleslav zatím prochází pobytem ve Švédsku bez prohry. Po úvodní výhře 7:6 v přípravě proti Umea City zdárně zahájila i Umea Scandic Cup - na čtvrteční remízu 4:4 s Team Thorengruppen navázala pátečním vítězstvím 6:3 nad Wibax Patriots IBK Pitea. V sobotu proti Granlo BK bude hrát o postup do semifinále turnaje.

old_682.jpg

Vstup do Umea Scandic Cupu: pět tyčí a remíza 4:4

Mladá Boleslav vstoupila do Umea Scandic Cupu 2016 remízou 4:4 s Team Thorengruppen. Český tým po rozpačité první třetině předvedl obrat z 0:3 na 4:3 a nakonec zapisuje do tabulky základní skupiny bod. Mohl mít i víc, ale pětkrát nastřelil tyč.

old_681.jpg

Martin Rožnovják ze Švédska: Jsem překvapený, jak je to tu hezké

Před rokem chyběl na Umea Scandic Cupu ze zdravotních důvodů, o to víc si Martin Rožnovják aktuálně užívá pobyt ve Švédsku. "Jsem překvapený, jak je to tu hrozně hezké. Krásné město, krásná hala, milí lidé," líčí útočník Technology Florbal Mladá Boleslav

old_680.jpg

Přípravný zápas ve Švédsku: 7:6 nad Umea City

Výprava Technology Florbal Mladá Boleslav se v úterý přesunula do Švédska a ještě večer odehrála přípravný zápas proti domácímu týmu Umea City IBK. Nováčka druhé nejvyšší švédské soutěže porazila 7:6 gólem Radka Krajcigra v čase 59:57.

old_677.jpg

Nominace na Umea Scandic Cup 2016: letí 21 hráčů

Výprava Technology Florbal Mladá Boleslav v úterý ráno odletí do Švédska, kde ji od čtvrtka čeká turnaj Umea Scandic Cup 2016. Trenér Jan Pazdera bude mít k dispozici dva brankáře a devatenáct hráčů do pole.

old_679.jpg

Dorost se na G2 Cup Challenge natahoval po medaili

Vydařený turnaj v Areně Sparty na Podvinném Mlýně odehrál dorost Technology Florbal Mladá Boleslav. G2 Cup Challenge (pro ročníky 2000 - 2003) procházel až do semifinále bez porážky, nakonec po dvou závěrečných prohrách o gól skončil čtvrtý.