Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1761 až 1770 z celkem 2405 článků.
old_675.jpg

Čtyři boleslavští hráči v nominaci na Polish Open

Českou reprezentaci čeká jedna z posledních akcí před prosincovým mistrovstvím světa v lotyšské Rize, kde bude obhajovat bronz z Göteborgu 2014. Na Polish Open (9. - 11. září) dostala pozvánku čtveřice hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_674.jpg

GALERIE: Olympijský park Rio-Lipno s boleslavskou účastí

Olympijský park Rio-Lipno baví fanoušky a sportovní nadšence také florbalem. A v mnoha podobách - zahrát si můžete na hřišti, na vodě i na písku. Do Lipna nad Vltavou vyrazili také čeští florbaloví reprezentanti včetně obránce Technology Florbal Mladá Boleslav Petra Kološe. Podívejte se na fotoreportáž.

old_672.jpg

Výkon proti Falunu? Náš vrchol na Czech Open, říká kouč Pazdera

Pět výher na Czech Open potěší, ale jedna z nich ční nad ostatními. 2:0 nad Falunem, švédským gigantem, vládcem Poháru mistrů 2013, 2014, 2015. Zkrátka nejlepším z nejlepších. Mladá Boleslav si na Czech Open sáhla na velké vítězství. "Byl to náš vrchol na turnaji," ohlíží se trenér Jan Pazdera.

old_671.jpg

Kruté vyřazení na Czech Open. Ve čtvrtfinále po nájezdech

Aniž by florbalisté Mladé Boleslavi na Czech Open 2016 jedinkrát prohráli v základní hrací době, s turnajem se loučí dřív, než chtěli. Po pěti výhrách v základní a osmifinálové skupině vypadli se švédským Höllviken IBF 2:3 po nájezdech.

old_668.jpg

Boleslav jde do osmifinále z prvního místa a těší se na Falun

Mladá Boleslav prošla základní skupinou v elitní kategorii Czech Open 2016 bez ztráty bodu. V pátek ráno porazila Chodov 2:1 a těší se na atraktivní osmifinálovou skupinu s jedním z nejlepších týmů světa Falunem (15.00, Podvinný Mlýn) a Tatranem Střešovice (18.00, Podvinný Mlýn). Navíc si s sebou nese tři body za vítězství nad Chodovem.

old_669.jpg

Senzační triumf! Boleslav porazila nejlepší tým světa Falun

Obrovský dílčí úspěch Technology Florbal Mladá Boleslav na Czech Open 2016: tým trenéra Jana Pazdery v osmifinálové skupině zvítězil 2:0 nad Falunem, nedávným švédským trojnásobným mistrem a šampionem posledních tří ročníků Poháru mistrů.

old_666.jpg

Vítězný start na Czech Open: 6:2 nad Klotenem

Mladé Boleslavi se povedl zahajovací zápas na Czech Open 2016. Obhájci bronzových medailí z posledního ročníku letního pražského turnaje porazili Kloten-Bülach Jets 6:2. Důležitou postavou utkání byl Radek Krajcigr, který v prvním poločase dal dva góly a v závěru završil hattrick.