Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1771 až 1780 z celkem 2405 článků.
old_667.jpg

Stoprocentní čtvrtek: Boleslav porazila i Höllviken

Během prvního dnu na Czech Open 2016 Mladá Boleslav nezaváhala. Na Podvinném Mlýně porazila nováčka švédské superligy Höllviken IBF 2:1, ve 30. minutě rozhodl vítězným gólem Jiří Bouška.

old_665.jpg

Trenér před Czech Open: Chceme toho odehrát co nejvíc

Technology Florbal Mladá Boleslav vyráží na Czech Open 2016 v roli nejlepšího českého týmu minulého ročníku. Pokus vyrovnat či ještě vylepšit historický bronz z předchozího léta rozjede v základní skupině v konkurenci Kloten-Bülach Jets, Höllviken IBF a FAT PIPE Florbal Chodov.

old_663.jpg

Ve hře nám to ještě trochu hapruje, cítí Jakub Gruber

Boleslavský dres oblékl teprve podruhé - a hned proti svému bývalému týmu. Jakub Gruber měl v neděli proti Tatranu Střešovice pořádné odhodlání ukázat se. Speciální motivaci proměnil ve dva góly, ale ani ty neodvrátily prohru 5:7. "Zkoušeli jsme nový útočný systém a myslím, že nám to ještě trochu hapruje. Máme tam mezery a pouštěli jsme Tatran do brejků, ze kterých nám dával góly," cítil po utkání.

old_664.jpg

Třetí místo juniorů v Pardubicích. A teď už Czech Open

Nedělní florbalový turnaj v prostředí Olympijského parku Pardubice vynesl juniorům Technology Florbal Mladá Boleslav třetí místo. Mladý tým doplněný také o dorostence a starší žáky sbíral zkušenosti v neobvyklých a místy extrémních podmínkách daných počasím. Teď už juniory čeká Czech Open 2016 (11. - 14. srpna).

old_662.jpg

Příprava před Czech Open: Boleslav prohrála s Tatranem 5:7

Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou přípravný zápas před Czech Open 2016. V Nové městské sportovní hale u 5. ZŠ podlehla Tatranu Střešovice 5:7. Utkání hrané na 4x20 minut hrubého času rozhodli hosté v poslední minutě dvěma rozdílovými góly.

old_661.jpg

Junioři v Olympijském parku Pardubice! Odehrají tam turnaj

V noci z pátku na sobotu začaly XXXI. olympijské hry v Riu de Janeiro a do doprovodného programu v Česku se zapojí i Technology Florbal Mladá Boleslav. Junioři v neděli 7. srpna odehrají florbalový turnaj v Olympijském parku Pardubice.

old_659.jpg

Mladou Boleslav před Czech Open prověří Tatran Střešovice

Technology Florbal Mladá Boleslav před startem Czech Open 2016 otestuje aktuální formu v přípravném utkání proti Tatran Omlux Střešovice. Hrát se bude v neděli 7. srpna od 19.00 hodin v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi u 5. ZŠ.

old_660.jpg

Závěr kempu v (z)dravém soutěžním duchu

Klubový příměstský florbal kemp završil své jedenácté pokračování v pátek 29. července odpoledne. Jak jinak než tradičním florbalovým mix turnajem, letos poprvé v nové sportovní hale za 5.ZŠ. Pak už jen vyhlášení výsledků, rozdání individuálních a týmových ocenění, závěrečné foto a hurá vstříc rodičům, kteří hojně zaplnili tribuny útulné haly.

old_658.jpg

Video: 60 florbalových nováčků a téměř stovka dětí na kempu

Florbalové léto baví děti z Mladé Boleslavi a okolí. Šedesát nováčků nalákala do Technology Florbal Mladá Boleslav náborová akce napříč základními školami z regionu. A dokonce téměř sto dětí se v týdnu od 25. do 29. července účastnilo klubového příměstského kempu.