Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1781 až 1790 z celkem 2405 článků.
old_657.jpg

Czech Open: start s Klotenem, ve skupině i Höllviken a Chodov

Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí obhajobu bronzových medailí na Czech Open 2016 proti Kloten-Bülach Jets, čtvrtfinalistovi posledního ročníku švýcarské ligy. V základní skupině narazí také na nováčka švédské superligy Höllviken IBF a české šampiony FAT PIPE Florbal Chodov.

old_655.jpg

Technology Florbal MB kemp 2016 v plném proudu

Jedenáctý ročník mladoboleslavského příměstského florbalového kempu se přehoupl do své druhé poloviny. Tradiční týden dětského sportovního dovádění v areálu 6.ZŠ a na dalších městských sportovištích letos poprvé pod jmenovkou klubového titulárního partnera. Technology Florbal MB kemp 2016 znovu baví, vysiluje a moc rychle ubíhá.

old_654.jpg

Akademici s Gruberem na MS v Portu skončili čtvrtí

Čeští akademici se vrací z mistrovství světa v Portu bez medaile. Tým, do něhož patřil i mladoboleslavský útočník Jakub Gruber, v nedělním zápase o bronz podlehl Švýcarsku 1:3. Češi tak zopakovali stejný výsledek jako před dvěma lety v Singapuru.

old_653.jpg

Gruber před akademickým MS: Těším se, že zase budu reprezentovat

Jsou to tři roky, co Jakubu Gruberovi utekl bronz na šampionátu juniorů. Nováček v týmu Technology Florbal Mladá Boleslav teď může zaútočit na medaili znovu. Chystá se na akademické mistrovství světa do Porta. „Těší mě, že zase budu reprezentovat,“ říká před odletem do Portugalska.

old_652.jpg

Atraktivní skupina na Umea Scandic Cupu 2016

Technology Florbal Mladá Boleslav si po roce zopakuje souboje se švédskými kluby Granlo BK a Wibax Patriots Pitea. Čtveřici týmů v základní skupině Umea Scandic Cupu ještě doplňuje nováček tamní superligy TeamThorengruppen, který sídlí právě v pořádajícím městě turnaje Umea.

old_650.jpg

Navrátilec Bauer: Švýcarsko je trochu jiný svět

Jako jediný český brankář chytal v posledních dvou sezonách elitní zahraniční ligu. Ze švýcarského Grünenmattu se teď Lukáš Bauer vrací do Mladé Boleslavi a odhodlaně říká: "Máme natolik kvalitní tým, že nemůžeme mít jiný cíl než superfinále a titul." O čem dalším mluvil ve videorozhovoru?

old_651.jpg

Prague Games: všechny týmy v osmifinále, dorost ještě o krok dál

Hrdě nosili černá trička s modrou korunkou a nápisem "Boleslav v Praze". Dohromady odehráli 33 zápasů. A především: bavili se florbalem! Kluci z Technology Florbal Mladá Boleslav mají za sebou Prague Games 2016. Jak se dařilo jednotlivým týmům? A co říkají jejich trenéři?

old_648.jpg

Čtyřbodový Bína: K asistencím jsem přišel jak slepej k houslím

Nejproduktivnější, ale přesto nepříliš nadšený ze svého výkonu byl po první přípravě s FbŠ Bohemians osmnáctiletý útočník Jakub Bína. Ke třem nahrávkám přidal i závěrečný gól na 11:6, ale pak tvrdil: "Nejsem spokojený. K asistencím jsem přišel jak slepej k houslím a gól byl do prázdné brány."

old_649.jpg

Sestřih první přípravy: sedmnáctigólové představení

Pohotovou trefu Radka Krajcigra, snadný premiérový gól dalšího nováčka Jakuba Grubera, krásný průnik Radka Gwuźdźe a spoustu dalších akcí z prvního přípravného utkání Technology Florbal Mladá Boleslav - FbŠ Bohemians (11:6) si můžete prohlédnout v kompletním sestřihu.

old_647.jpg

Pazdera po prvním zápase: Ještě budeme potřebovat čas

Čtyři takřka kompletní formace protočil trenér Jan Pazdera v prvním letním utkání proti FbŠ Bohemians. Mladoboleslavský tým zvítězil 11:6, ale to nebylo zdaleka to nejdůležitější. "Zkoušeli jsme osvěžit hru novými prvky oproti předchozí sezoně. Ještě budeme potřebovat čas, protože před zápasem jsme měli dva tréninky, jinak jsme se v přípravě na hru 5 na 5 zatím nezaměřovali," shrnuje ve videorozhovoru boleslavský kouč.