Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1791 až 1800 z celkem 2405 článků.
old_646.jpg

První příprava: navrátilec Bauer v bráně, góly nováčků

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou první herní zkoušku v nové sezoně. Na závěr víkendového soustředění v Nové městské sportovní hale u 5. ZŠ porazil FbŠ Bohemians 11:6. Závěrečný penaltový rozstřel skončil remízou.

old_645.jpg

Prague Games 2016: Rozpis a výsledky boleslavských týmů

Pět mládežnických družstev Technology Florbal Mladá Boleslav vyrazí na Prague Games 2016, které se hrají od 6. do 9. července. Přinášíme detailní rozpis všech boleslavských zápasů v základních skupinách. Článek budeme během turnaje průběžně aktualizovat o výsledky.

old_644.jpg

Superligový tým čeká soustředění a přípravný zápas s Bohemians

Příznivci Technology Florbal Mladá Boleslav budou mít první příležitost vidět v akci tým pro sezonu 2016/2017. V neděli 3. července od 10.30 hodin odehraje přípravný zápas proti FbŠ Bohemians. Pozor, dějištěm utkání bude Nová městská sportovní hala u 5. Základní školy Mladá Boleslav.

old_642.jpg

Boleslavští hráči podstoupili fyzické testy

Ve čtvrtek 23. června podstoupili hráči Technology Florbal Mladá Boleslav fyzické testy pod vedením Radka Gwuźdźe, který je od nové sezony zodpovědný za kondiční přípravu A týmu.

old_641.jpg

Proti komu na Prague Games? Boleslavské týmy znají soupeře

Mezinárodní mládežnický turnaj Prague Games 2016 byl rozlosován. Třináctého ročníku se zúčastní pět družstev Technology Florbal Mladá Boleslav. Napříč pražskými halami se bude hrát od středy 6. do soboty 9. července.

old_639.jpg

GALERIE: Technology Florbal Mladá Boleslav na teambuildingu

Od čtvrtečního večera do nedělního odpoledne hráči Technology Florbal Mladá Boleslav prožili teambuilding v Ústí nad Orlicí a okolí. Stihli spoustu rozmanité zábavy v místním sportovním areálu, při společných večerech i na závěr na Autodromu Vysoké Mýto na motokárovém okruhu.

old_640.jpg

Hummel Open Game: vyřazení těsně před medailovými boji

Šest zápasů v řadě vyhráli mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav na mezinárodním klání Hummel Open Game v Brně, kde hráli od čtvrtka do soboty. Až ve čtvrtfinále jejich vítěznou šňůru a cestu turnajem utnul FBC Liberec.

old_638.jpg

Tipsport Superliga 2016/17 je rozlosovaná: úvod doma s Kladnem

Tipsport Superliga 2016/2017 začne o víkendu 17. a 18. září. Technology Florbal Mladá Boleslav počtvrté v řadě zahájí sezonu v domácím prostředí a stejně jako v minulém ročníku proti nováčkovi soutěže. Do Městské sportovní haly v Mladé Boleslavi jako první přijedou Kanonýři Kladno. Rozhodl o tom los v Brně.

old_637.jpg

Mladší žáci jedou znovu do Brna: na Hummel Open Game

Po necelých sedmi týdnech se mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav znovu vydávají na cestu do Brna. Po Setkání družstev superligových týmů v závěru dubna je tam nyní čeká Hummel Open Game. Tým trenéra Radima Křenka vstupuje do turnaje už ve čtvrtek 16. června.

old_636.jpg

Pomozte kapele někdejšího střelce Volfa na Rock for People

Dřív řádil mezi florbalovými mantinely, teď je ve svém živlu na pódiu se svou kapelou Twilight Kid. Janu Volfovi, nejlepšímu střelci ligové sezony 2005/2006, to jde s kytarou tak parádně, že se může dostat až na hudební festival Rock for People. Pomozte k tomu i vy hlasováním v anketě v projektu Čistý festival!