Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1801 až 1810 z celkem 2405 článků.
old_635.jpg

Curney vládne Tipsport Superlize, Rytych je brankářem sezony

Tři významná ocenění pro hráče Technology Florbal Mladá Boleslav na pátečním galavečeru Florbalista sezony 2015/2016: kanonýr Jiří Curney obhájil trofej pro nejužitečnějšího hráče Tipsport Superligy a v kategorii Florbalista sezony skončil třetí. David Rytych vyhrál pořadí brankářů.

old_634.jpg

Mladá Boleslav bude hrát podruhé na Umea Scandic Cupu

Technology Florbal Mladá Boleslav stejně jako před rokem podstoupí stěžejní prověrku před sezonou 2016/2017 ve Švédsku. Tým bude startovat na Umea Scandic Cupu, od 31. srpna do 4. září se představí v elitní fázi turnaje pořádaného klubem IBK Dalen.

old_631.jpg

Dohodnuto: Jakub Gruber se stane hráčem Mladé Boleslavi

Očekávané jméno oficiálně rozšíří mladoboleslavskou soupisku. Útočník Jakub Gruber, jenž s týmem Technology zahájil přípravu, přestupuje z Tatranu Střešovice. S novým klubem se domluvil na víceleté spolupráci. Jedenadvacetiletý pravák bude hrát v Mladé Boleslavi s číslem 25.

old_633.jpg

Regionální reprezentanti dvakrát bronzoví

V měsíci květnu ve sportovních halách sice plně utichl ruch ligových florbalových soupeření, víkendy měsíce lásky byly přesto na mnoha místech plné nikdy nespícího florbalu. Kromě řady posezónních turnajů pro děti i dospělé se v průběhu května uskutečnila také setkání mládežnických regionálních výběrů (starší žáci, dorostenci, žákyně a dorostenky). V obou chlapeckých týmech Středočeského kraje měl náš klub své hráčské zastoupení.

old_632.jpg

Boleslavští mladší žáci odvezli z Tatran Cupu bronz

Mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav proměnili Tatran Cup 2016 v bronzové medaile, když během celého turnaje prohráli jen semifinále. O něco méně úspěšnější byli elévové, kteří skončili desátí.

old_629.jpg

Návrat po dvou letech! Lukáš Bauer bude chytat v Mladé Boleslavi

Technology Florbal Mladá Boleslav vítá staronovou brankářskou posilu. Po dvou sezonách ve švýcarském Grünenmattu se do klubu vrací Lukáš Bauer, jenž už v mladoboleslavských barvách odchytal ročníky 2012/2013 a 2013/2014. V tom nadcházejícím utvoří dvojici s gólmanem Davidem Rytychem.

old_628.jpg

Salát nebude pokračovat v Boleslavi, kariéra Korába končí

Tři hráči z loňské soupisky Technology Florbal Mladá Boleslav budou chybět v kádru pro sezonu 2016/2017. Pokračovat nebude dlouhodobé hostování útočníka Petra Saláta z Liberce, za kariérou udělal tečku brankář Jakub Koráb a obránce Tomáše Kadlece čeká postgraduální studium v zahraničí.

old_626.jpg

Do Mladé Boleslavi přichází střelec Radek Krajcigr

První posilou Technology Florbal Mladá Boleslav v aktuálním přestupovém období se stal útočník Radek Krajcigr. Nejlepší střelec uplynulého ročníku Tipsport Superligy, jenž nastřílel 39 gólů v základní části a dalších osm v play-off, se s novým klubem dohodl na pětiletém působení.