Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1811 až 1820 z celkem 2405 článků.
old_625.jpg

Českolipské Florbalové války stříbrné i vítězné zároveň

Prvotní idea Florbalových válek, jejichž premiérový ročník se uskutečnil od pátku 13.5. do neděle 15.5. v České Lípě, byla bohatě naplněna. Všichni zúčastnění, holky i kluci, si dosyta zahráli, někteří možná až moc, opětovně společně procítili sounáležitost ke společnému klubu či městu, zafandili si navzájem, pobavili se sportem, florbalem, někdo si pobyt zpříjemnil také návštěvou s halami sousedícího plaveckého bazénu.

old_623.jpg

Druhé místo na Florbalových válkách, pátá příčka na Tatran Cupu

Na Florbalových válkách v České Lípě vyválčila Mladá Boleslav druhé místo. Celkovým vítězem se stalo Kladno, za týmem Technology se umístily Česká Lípa a Vinohrady. Boleslavští starší žáci navíc o víkendu bojovali také na Tatran Cupu, kde obsadili pátou příčku.

old_621.jpg

Tomáš Novák o Run and Help: Je to dobrá věc a příjemné zpestření

Nasadil černé brýle a s úsměvem vyběhl na okruh při Run and Help. Obránce Tomáš Novák patřil během středeční charitativní akce k nejpilnějším a rád se o tom i rozpovídal: "Letní příprava se blíží, už dva týdny se poctivě chystám. Run and Help je dobrá věc a příjemné zpestření."

old_619.jpg

Run and Help: florbalový tým naběhal 36 kilometrů

Boleslavští florbalisté běželi pro dobrou věc. Ve středu 11. května se zapojili do charitativní akce Run and Help a společně se žáky 5. ZŠ Mladá Bolelsav přispěli každým odběhnutým kolem.

old_618.jpg

Pojď hrát s námi florbal! Termíny náborových tréninků se blíží

Technology Florbal Mladá Boleslav pořádá nábor chlapců i dívek ve věku od 5 do 10 let do svých družstev. Náborové tréninky se uskuteční ve středu 18. května, 25. května a 15. června - vždy od 15.00 do 16.30 hodin v nové městské sportovní hale u 5. základní školy.

old_617.jpg

Florbalisty přijal primátor a předal jim bronzové medaile

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav převzal bronzové medaile za třetí místo v Tipsport Superlize 2015/2016. V pátek 6. května primátor Města Mladá Boleslav Raduan Nwelati přijal tým v obřadní síni mladoboleslavského magistrátu. Slavnostního aktu se zúčastnil také prezident České florbalové unie Filip Šuman.

old_615.jpg

Mladší žáci míří do Brna na "setkání se superligou”

Tipsport Superliga 2015/2016 už sice skončila, ale její kluby se ještě přece jen ještě jednou utkají - v kategorii mladších žáků! Sedm družstev zastupujících oddíly z nejvyšší soutěže plus slovenský Trenčín míří do Brna na Setkání družstev superligových týmů 2016.