Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1831 až 1840 z celkem 2405 článků.
old_603.jpg

Superfinálový sen se rozplynul. Sezona 2015/16 je bronzová

Mladá Boleslav končí před branami Superfinále. V sedmém semifinále podlehla na domácím hřišti Vítkovicím 4:5 a sérii ztratila 3:4. V Městské sportovní hale fandilo rekordních 1 074 fanoušků. Tým Technology si za sezonu 2015/2016 pověsí na krk bronzové medaile.

old_602.jpg

Poprvé v historii sedmý zápas! Přijďte na bitvu o Superfinále

Teď už není kam uhnout. Další zaváhání nepůjde opravit. Skvělá semifinálová série mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a 1. SC Vítkovice Oxdog dospěla k sedmému utkání. Rozhodující bitva o postup do Superfinále 2016 se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v neděli od 13.15 hodin (přímý přenos vysílá ČT sport).

old_599.jpg

Sestřih: páté semifinále proti Vítkovicím

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav prohrál pátý semifinálový zápas s 1. SC Vítkovice Oxdog 3:6, přestože vedl 3:1. Na nejdůležitější momenty se můžete podívat v obvyklém sestřihu.

old_600.jpg

Mladá Boleslav žije! Vynutila si sedmý zápas doma

Ne, Mladá Boleslav se nevzdává! Svým nejlepším výkonem v play-off ovládla šesté semifinále ve Vítkovicích 4:3, vyrovnala sérii na 3:3 a vynutila si sedmý zápas. Hrát se bude v neděli v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi od 13.15 hodin. Na bitvě o Superfinále nesmíte chybět!

old_601.jpg

Domácí představení - mladší žáci A v sobotu, přípravka v neděli

Druhý dubnový víkend budou mít tři naše týmy pořadatelsky napilno. Dva mládežnické - v sobotu mladší žáci A, v neděli přípravka, a jeden dospělý. Tím je pochopitelně myšleno nedělní sedmé semifinále Tipsport Superligy našeho A týmu proti Vítkovicím. Historicky vůbec první play-off série, kterou bude naše áčko zakončovat rozhodujícím sedmým utkáním.

old_598.jpg

Kapitán Novotný: Nevzdáváme to, z týmu cítím sílu

Nic nekončí! Ač Mladá Boleslav prohrála páté semifinále s 1. SC Vítkovice Oxdog 3:6 a v sérii zaostává 2:3, kapitán Petr Novotný neváhá: “Teď musíme dvakrát vyhrát, nic jiného. Z týmu cítím sílu. Necítím, že bychom to měli jet do Vítkovic odevzdat.”

old_597.jpg

Kritický stav. Mladá Boleslav ztrácí v semifinále 2:3

Florbalisté Mladé Boleslavi poprvé v sezoně prohráli třikrát v řadě a stojí nad propastí. V semifinálové sérii ztrácejí s Vítkovicemi 2:3 na zápasy. Ten pátý v domácím prostředí prohráli 3:6. Vítkovice rozhodly ve třetí třetině, kterou ovládly 3:0, z toho dvěma góly do prázdné branky.

old_596.jpg

I když jsme dvakrát prohráli, zvládneme to, nepochybuje Natov

Ani hattrick Jana Natova nezabránil boleslavské porážce 4:7 ve čtvrtém semifinále a vyrovnání série na 2:2. Střelec týmu Technology však nepochybuje: "Je to série na čtyři vítězství. I když jsme teď dvakrát prohráli, zvládneme to."

old_594.jpg

Třístý zápas? Jako každý jiný, neřešil Křenek své jubileum

Obránce Technology Florbal Mladá Boleslav Radim Křenek v sobotním třetím semifinále odehrál svůj 300. zápas v nejvyšší soutěži, ale víc než osobní jubileum se už upíná k pondělnímu pokračování série: "Když zvýšíme nasazení, naše herní kvalita se projeví."

old_595.jpg

Semifinále je vyrovnané. Boleslav dotahovala pozdě

Mladá Boleslav po sobotní prohře ve Vítkovicích 2:3 neuspěla ani v pondělí - čtvrté semifinále prohrála 4:7, přestože se dokázala dotáhnout z 1:6 na 4:6. Ve středu se vrátí série do Mladé Boleslavi za vyrovnaného stavu 2:2. V Městské sportovní hale se hraje od 20.15 hodin.