Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1841 až 1850 z celkem 2405 článků.
old_592.jpg

První ztráta v play-off, Boleslav ve Vítkovicích prohrála 2:3

Semifinálová série play-off Tipsport Superligy proti Vítkovicím se protáhne nejméně o jeden zápas. Mladá Boleslav poprvé v letošním play-off ztratila, ve třetím semifinále prohrála na hřišti soupeře 2:3 a Vítkovice tak snížily stav série na 1:2.

old_593.jpg

Větší nasazení a víc gólů, velí útočník Salát

Ovocný dort, který dostal útočník Petr Salát coby cenu pro nejlepšího hostujícího hráče ve třetím semifinále, měl jaksi trpčí chuť. Nic proti ingrediencím uvnitř, ale Mladá Boleslav musela trávit především prohru 2:3. “Na dvě vstřelené branky se nedá vyhrávat,” láteřil Salát, autor obou gólových nahrávek.

old_590.jpg

Semifinále pokračuje ve Vítkovicích v sobotu a v pondělí

Semifinálová série play-off Tipsport Superligy se přesouvá k soupeři. Technology Florbal Mladá Boleslav si veze do Vítkovic vedení 2:0 a v ideálním případě už může stvrdit postup do Superfinále. Třetí zápas se hraje v sobotu od 17 hodin, ten čtvrtý až v pondělí od 20.15 hodin a přímý přenos odvysílá ČT sport.

old_591.jpg

Bína a Zakonov v nominaci juniorské reprezentace

Ve stejném termínu, kdy bude mužská florbalová reprezentace bojovat na Euro Floorball Tour ve švýcarském Lausanne, čeká společná akce také juniorskou reprezentaci. Tým hlavního trenéra Jiřího Jakoubka se sejde od 21. do 24. dubna na soustředění v Bystřici nad Pernštejnem, kam dostali pozvánku i obránce Filip Zakonov a útočník Jakub Bína.

old_588.jpg

Do dalších zápasů půjdeme s pokorou, říká Jelínek

Obránce Jan Jelínek svými góly v sobotním i nedělním utkání přiblížil Mladou Boleslav k výhrám 6:5 a vedení v semifinálové sérii 2:0. "I do dalších zápasů půjdeme s pokorou," nepřeceňuje domácí vítězství.

old_586.jpg

Tolik lidí v hale nepamatuju, děkoval Fojta fanouškům

V první třetině se boleslavský útočník Ondřej Fojta přetahoval s vítkovickým Adamem Delongem, oba dali dva góly a druhé semifinále dospělo až k těsnému vítězství domácích 6:5. Fojta měl radost z vedení 2:0 v sérii i obrovské nedělní podpory fanoušků. "Tolik lidí v hale snad nepamatuju. Pecka!" žasl.

old_587.jpg

Sestřih: Dva góly Fojty, bekhend Gwuźdźe i vítězná trefa Natova

Pětkrát Vítkovice ve druhém semifinále vedly, ale nakonec se stejně musely sklonit před Mladou Boleslaví, která vyhrála znovu 6:5 - tentokrát v základní hrací době. Podívejte se na sestřih nedělního zápasu. Za vidění určitě stojí Fojtovy dva góly, Jelínkova proměněná přesilovka, Curneyho trefa z první, Gwuźdźův bekhend i vítězná branka Natova.

old_582.jpg

Jiří Bouška rozhodl v prodloužení: Fanoušci nám dodali energii

K tradiční bezedné bojovnosti přidal útočník Jiří Bouška v úvodním semifinále proti 1. SC Vítkovice Oxdog i dva góly. V prodloužení rozhodl o boleslavském vítězství 6:5 a děkoval příznivcům: "Když se zápas lámal, hala ožila a fanoušci nám dodali energii. Doufám, že nás přijdou podpořit i v neděli."

old_583.jpg

Trenér Pazdera: Musíme mít víc sebevědomí při hře s míčkem

Nic neskrýval. "Měli jsme vyslověně štěstí," přiznal trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera po první semifinálové výhře nad Vítkvoicemi. "Série má předpoklady pro to, aby byla dlouhá a vyrovnaná. Musíme si víc věřit a mít víc sebevědomí při hře s míčkem." Uvidíme už při druhém zápase - hraje se v Městské sportovní hale od 17 hodin.