Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1851 až 1860 z celkem 2405 článků.
old_584.jpg

Sestřih: Jelínkovo vyrovnání a vítězná trefa v prodloužení

Tohle bylo šťastné vítězství! Mladá Boleslav v prvním semifinále porazila 1. SC Vítkovice Oxdog díky závěrečnému obratu 6:5 v prodloužení. Podívejte se na všechny gólové momenty včetně vyrovnání Jana Jelínka v čase 59:50 i vítězné trefy Jiřího Boušky v nastavení.

old_585.jpg

Další těsná výhra! Boleslav pětkrát srovnala, a pak rozhodla

Mladá Boleslav příští víkend pojede do Vítkovic se semifinálovým vedením 2:0 na zápasy. Tým Technology zvládl i nedělní dramatický duel, v němž domácí museli pětkrát vyrovnat a vítězný gól na 6:5 vstřelil v 51. minutě Jan Natov. Třetí zápas na hřišti soupeře se hraje v sobotu 2. dubna od 17 hodin.

old_581.jpg

1:0 pro Boleslav! V prodloužení rozhodl Jiří Bouška

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav se ujímá vedení v semifinálové sérii: první zápas nad 1. SC Vítkovice Oxdog vyhrál 6:5 v prodloužení. Fanoušci v Městské sportovní hale trnuli napětím, domácí vyrovnali na 5:5 až při hře bez gólmana v čase 59:50 díky Janu Jelínkovi a zápas rozhodl v 68. minutě Jiří Bouška. Druhý zápas se hraje v neděli na stejném místě od 17 hodin.

old_578.jpg

V dobrém stylu odehrála svůj turnaj přípravka

V neděli 20. března přípravka odehrála turnaj po delší pauze zapříčiněné jarními prázdninami termínově putujícími napříč naším florbalovým regionem. Po slabším lednovém výkonu se nyní kluci herně zvedli, vyhráli dvě ze tří utkání a celkově své trenéry potěšili.

old_579.jpg

Turnajová finále na druhou v podání mladších žáků

Mladší žáci fináloví. Takový je aktuální přívlastek obou našich týmů dané kategorie z uplynulého víkendu. V sobotu 19. března se tým A ve finále nejvyššího koše popasoval s Chodovem, o den později tým B v domácí boleslavské hale vyzval ve finálovém duelu Orku Čelákovice.

old_577.jpg

Trenér před semifinále: Budeme dobře připraveni

Zrovna vedl nedělní trénink, když se dozvěděl: V semifinále jdete na Vítkovice! Trenéra mladoboleslavských florbalistů Jana Pazderu to při pohledu na seznam všech semifinalistů nepřekvapilo. „Čekal jsem, že narazíme na ně,“ přiznává před víkendovým startem série.

old_576.jpg

V příští sezoně budeme silní, říká trenér juniorů Kološ

Tři zápasy a vyřazení. Play-off 2016 mělo pro juniory Technology Florbal Mladá Boleslav nejkratší možné trvání, čtvrtfinálovou sérii se Střešovicemi prohráli 0:3. "Tatran pro nás byl nejhorší možnou variantou," uznává šéftrenér mládeže a trenér juniorů Petr Kološ v rozhovoru, v němž s odstupem hodnotí celou sezonu v G2 lize a nabízí vhled i do té následující.

old_575.jpg

Soupeř pro semifinále play-off: Vítkovice!

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav v semifinále play-off Tipsport Superligy bude 1. SC Vítkovice Oxdog. Série začne v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi o nejbližším víkendu 26. a 27. března: v sobotu se hraje televizní utkání od 13.15 hodin, v neděli od 17.00 hodin.

old_574.jpg

Nedělní florbalová předpověď pro MB je jasná - zamlženo

Nedělní mlžení 20. března bude mít na triku tým našich mladších žáků B, kteří pořádají v Nové městské sportovní hale ligový turnaj. Určitě budou chtít vylepšit své třetí místo z předchozího únorového turnaje.

old_569.jpg

Elévové dominovali oběma svým sobotním turnajům

V sobotu 12. března zapsaly oba naše elévské týmy další dva zářezy na turnajové futro letošní florbalové sezóny. A byly to zářezy s úspěšným podtextem, neboť obě elévské bandy se radovaly z turnajových výher.