Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1821 až 1830 z celkem 2405 článků.
old_613.jpg

Jelínek dal Finsku dva góly, ale Češi prohráli

Po pátečním srdnatém výkonu proti švédským mistrům světa, jímž Češi podlehli 2:3 a mužem zápasu byl vyhlášen David Rytych, byli hráči Technology Florbal Mladá Boleslav vidět i v sobotu v dalším duelu Euro Floorball Tour proti Finsku.

old_612.jpg

Češi se čtyřmi boleslavskými hráči vzdorovali mistrům světa

Až do poslední vteřiny se čeští florbalisté ve vstupním utkání Euro Floorball Tour ve švýcarském Lausanne natahovali po bodech proti mistrům světa. Švédsku nakonec podlehli 2:3. V zápase nastoupili čtyři hráči Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_610.jpg

Tour de Club: Novák a Kološ vedli trénink elévů v Kutné Hoře

Obránci Technology Florbal Mladá Boleslav a zároveň trenéři juniorského týmu Petr Kološ a Tomáš Novák v pátek 15. dubna zamířili do Kutné Hory. V rámci Tour de Club na Základní škole Jana Palacha vedli trénink místních elévů. Projekt zaštiťuje Český florbal.

old_609.jpg

GM Tomáš Pacák: Bronz má sportovní hodnotu, ale chtěli jsme víc

Potřetí v řadě a pošesté celkově florbalová Mladá Boleslav končí sezonu v TOP 3. Superligový bronz ji však nehřeje, tým Technology chtěl bojovat o cennější medaile v O2 areně. "Bronz má sportovní hodnotu, jsme třetí v nejvyšší soutěži, ale chtěli jsme víc," neskrývá generální manažer Tomáš Pacák.

old_607.jpg

Čtyři boleslavští hráči v konečné nominaci na EFT v Lausanne

Sezonu 2015/2016 uzavře turnaj série Euro Floorball Tour ve Švýcarsku. V Lausanne si od 22. do 24. dubna zahraje za českou reprezentaci i čtveřice hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav: brankář David Rytych, obránci Jan Jelínek s Petrem Kološem a útočník Jan Natov.

old_606.jpg

Chybělo málo, abychom srovnali, litoval Natov

Nejdřív na začátku třetí třetiny zrušil kouzlo do té doby neprůstřelného vítkovického brankáře. V poslední minutě vykřesal naději gólem na 4:5. Jan Natov pak dokonce mohl zkompletovat hattrick a poslat zápas do prodloužení, však smutnil: "Chybělo málo, abychom srovnali." Ale boleslavská sezona přesto v sedmém semifinále skončila...

old_604.jpg

Trenér po semifinálovém vyřazení: Vyhořeli jsme v zakončení

Přes 45 minut trvalo, než se Mladá Boleslav v sedmém semifinále střelecky prosadila. A přestože pak dala Vítkovicím čtyři góly, nestačilo to. "Vyhořeli jsme v zakončení," povzdechl si trenér týmu Technology Jan Pazdera po prohře 4:5 a vyřazení. "Vítkovičtí hráči dokázali být v útoku výrazně produktivnější a klidnější v koncovce."

old_605.jpg

Sestřih sedmého semifinále: šance v úvodu i závěrečné dotahování

Skvělé zákroky gólmanů, napínavý průběh, zápletka na závěr - takové bylo nedělní sedmé semifinále play-off Tipsport Superligy, v němž se Mladá Boleslav po prohře 4:5 (nedobrovolně) rozloučila se sezonou 2015/2016. Podívejte se na sestřih rozhodujícího zápasu.