Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1861 až 1870 z celkem 2405 článků.
old_570.jpg

Rytych po čtvrtfinále: Otrokovice nám to nedaly zadarmo

Jen osm gólů inkasoval brankář David Rytych ve čtyřzápasové čtvrtfinálové sérii a pomohl k rychlému postupu do semifinále. "Otrokovice nebyly lehkým soupeřem. Hrály zarputile, bojovaly a nedaly nám to zadarmo," připomíná Rytych.

old_571.jpg

Technologové v regionálních výběrech Středočeského kraje

Druhá polovina florbalové sezóny je mimo jiné také ve znamení procesu výběru hráčů pro nominace do regionálních florbalových reprezentací. Tyto krajské výběry se vždy týkají kategorií mladší žáci, starší žáci a dorost. Stejně jako v minulosti, také tento rok nechybí ve výběrech Středočeského kraje početné zastoupení z řad mladíků našeho klubu.

old_572.jpg

Naše výkony měly stoupající tendenci, cítí Pavel Bouška

Čtyři výhry v řadě, žádné zaváhání. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav vstoupil do play-off přesvědčivě. "Naše výkony měly stoupající tendenci," souhlasí Pavel Bouška, střelec dvou gólů v závěrečném čtvrtfinálovém utkání proti Otrokovicím.

old_567.jpg

Mentální trénink s koučem Radimem Valigurou

Čas mezi sobotním třetím čtvrtfinálovým zápasem a pondělním čtvrtým pokračováním využil tým Technology Florbal Mladá Boleslav i k mentálnímu tréninku. V neděli dopoledne mužstvo absolvovalo dvouhodinový blok s Radimem Valigurou, zakladatelem First Mental Supremacy School.

old_568.jpg

Nejrychlejší možný postup! Boleslav je prvním semifinalistou

Technology Florbal Mladá Boleslav si jako první zajistil postup do semifinále play-off Tipsport Superligy. V pondělním čtvrtém čtvrtfinále vyhrál 6:1 a celou sérii 4:0 na zápasy. Semifinálová série začne v Mladé Boleslavi o víkendu 26. a 27. března. O soupeři se teprve rozhodne.

old_565.jpg

Máme jasný plán, v pondělí to chceme ukončit, říká Novák

Důrazně bránil a navrch přidal gól na 2:0 po krásné akci celé formace. Obránce Tomáš Novák byl velmi platným hráčem ve třetím čtvrtfinálovém utkání play-off, po němž Technology Florbal Mladá Boleslav vede v sérii nad Otrokovicemi 3:0 na zápasy. "Máme jasný plán, v pondělí to chceme ukončit," říká Novák.

old_566.jpg

Boleslavský tým v neděli trénoval ve Zlíně

Program třetího a čtvrtého čtvrtfinálového zápasu, které hostí Hu-Fa Panthers Otrokovice, na tři dny spojil Mladou Boleslav pod jednu hotelovou střechu. Po sobotním vítězství 5:2 v Otrokovicích zůstal tým Technology v dějišti zápasu, kde se chystá na pondělní čtvrté pokračování.

old_564.jpg

Boleslav má ve čtvrtfinále mečbol, třetí zápas vyhrála 5:2

Už jen jedno vítězství dělí Technology Florbal Mladá Boleslav od postupu do semifinále play-off Tipsport Superligy. Boleslavský tým vyhrál třetí čtvrtfinále na hřišti Hu-Fa Panthers Otrokovice 5:2 a v sérii vede 3:0 na zápasy. Ten čtvrtý se hraje v pondělí ve zlínské hale od 20.15 hodin. Přímý přenos vysílá ČT sport.

old_563.jpg

Prodloužený čtvrtfinálový víkend. Přiveze už Boleslav postup?

Čtvrtfinálová série play-off Tipsport Superligy mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a Hu-Fa Panthers Otrokovice se překlápí k venkovním zápasům u soupeře. Boleslavský tým míří na dalekou cestu s vedením 2:0. V sobotu se hraje v Otrokovicích od 19.30 hodin, v pondělí ve Zlíně od 20.15 hodin a přímý přenos odvysílá kanál ČT sport.