Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1881 až 1890 z celkem 2405 článků.
old_552.jpg

Tomáš Chroust: Těším se, že už začne hlavní fáze sezony

Koruna za hattrick! Útočník Tomáš Chroust si za třígólový výkon proti Ostravě vysloužil královskou korunku, která koluje v mladoboleslavské šatně coby ocenění pro nejlepšího hráče zápasu. Sám už však kouká spíš dopředu: "Těším se, že už začne hlavní fáze sezony," naráží na nadcházející play-off. "Otrokovice budou houževnatým a nepříjemným soupeřem." Co dalšího Tomáš Chroust řekl? Podívejte se!

old_550.jpg

Sestřih: hattrick Tomáše Chrousta i trestné střílení Curneyho

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v závěrečném kole základní části Tipsport Superligy deklasoval Ostravu 10:3. Nebyli jste v Městské sportovní hale? Nebo si zkrátka jen chcete užít gólové momenty ještě jednou? Proto pro vás máme sestřih všech důležitých momentů, tedy i tři trefy Tomáše Chrousta, trestné střílení Jiřího Curneyho či důraz v podání dvougólového Radka Gwuźdźe.

old_548.jpg

Před play-off deset gólů! Boleslav porazila Ostravu

Mladá Boleslav se v posledním utkání před play-off naladila na vítěznou vlnu. Tým Technology v závěrečném zápase základní části Tipsport Superligy porazil FBC ČPP Bystroň Group Ostava 10:3 a teď už bude chystat na čtvrtfinálovou sérii, která začne v Mladé Boleslavi o nadcházejícím víkendu 5. a 6. března. Soupeřem bude Hu-Fa Panthers Otrokovice.

old_549.jpg

Boleslavským soupeřem ve čtvrtfinále play-off budou Otrokovice

Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí play-off 2016 čtvrtfinálovou sérií proti Hu-Fa Panthers Otrokovice. Soupeř vzešel z volby soupeřů: Mladá Boleslav coby druhý tým pořadí vybírala jako druhá a měla na výběr také Bohemians a Vítkovice. Zvolila však stejného soupeře, který proti ní stál ve čtvrtfinále v roce 2013.

old_547.jpg

Junioři končí. Ve čtvrtfinále padli s Tatranem

Sezona 2015/2016 končí pro juniory Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtfinále. Tým trenéra Petra Kološe podlehl favorizovanému Tatranu Střešovice 0:3 na zápasy, v tom posledním sobotním doma 6:11. Mladá Boleslav předvedla bojovný výkon, ale na vyspělejší střešovické hráče se superligovými zkušenostmi to nestačilo.

old_545.jpg

Tečka za základní částí proti Ostravě. A pak výběr soupeře

Bude to vskutku nabitá neděle. Nejdřív tým Technology Florbal Mladá Boleslav v Tipsport Superlize uzavře základní část domácím zápasem proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (začátek v 17.00 v MSH). A v podstatě hned potom upře pohledy k play-off, které zahájí atraktivní výběr soupeřů. Bavte se v neděli florbalem i vy!

old_546.jpg

Elévové znovu do akce

Po více než měsíční přestávce, kterou měli hráči vyplněnou mimo jiné také jarními prázdninami, se konečně zase ostrých ligových zápolení dočkají hráči elévské kategorie a jejich na góly natěšené florbalky. Tým elévů A se v sobotu 27. února vydává na pražský Chodov (hala Jedenáctka), tým B si bude moci v tentýž den užít domácího turnaje v Mladé Boleslavi. V tělocvičně 6.ZŠ turnaj pořádá Florbalová akademie MB.

old_543.jpg

Junioři v neděli potrápili Tatran víc, ale ztrácejí v sérii 0:2

Byl to mnohem vyrovnanější boj, ale junioři Technology Florbal Mladá Boleslav ani v neděli na čtvrtfinálový bod nedosáhli. Tatranu Střešovice podlehli v jeho hale 6:9. Boleslavský tým ničili hlavně šestibodový Ondřej Němeček a čtyřbodový Marek Beneš. Teď se přesouvá série do Mladé Boleslavi: v sobotu se bude hrát od 17 hodin v Nové městské sporotvní hale třetí utkání série.

old_544.jpg

Šlágr pro Chodov. Boleslav skončí v základní části druhá

Souboj o první místo v předposledním kole základní části Tipsport Superligy patřil domácímu Chodovu. Mladá Boleslav na Jižním Městě prohrála 6:13, přestože se ve třetí třetině dokázala dotáhnout na 6:6. Chodov je tedy vítězem základní části, Mladá Boleslav už v posledním kole nemůže ztratit druhé místo.

old_541.jpg

Nedělní souboj na Chodově: dva nejlepší týmy proti sobě

Šlágr. Hit. Zápas, který přitahuje obrovskou pozornost a v němž jde o hodně. Souboj Chodova a Mladé Boleslavi, dvou týmů z čela Tipsport Superligy, už může určit vítěze základní části, nebo k triumfu jedno z mužstev hodně přiblížit. Utkání 21. kola se hraje na Jižním Městě v neděli 21. února od 17 hodin.