Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1871 až 1880 z celkem 2405 článků.
old_562.jpg

FOTO: Dorost porazil Orku, prohrál s Chodovem

Dorost Technology Florbal Mladá Boleslav v domácím prostředí dosáhl na jednu výhru. Porazil DDM Horní Počernice Orka 8:4, předtím utrpěl porážku 2:11 s FAT PIPE Florbal Chodov. Podívejte se na fotogalerii, jejíž autorem je Jan Hetver.

old_559.jpg

V obraně musíme být ještě disciplinovanější, říká kouč

Trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera po druhém čtvrtfinále s Hu-Fa Panthers Otrkovice chválil svůj tým za ofenzivní projev, ale viděl také mezery v defenzivě. "Příště musíme být v obraně ještě disciplinovanější," řekl kouč po nedělní výhře 7:5.

old_558.jpg

Třetí zápas bude pro celou sérii klíčový, míní kapitán Novotný

Ač pár minut předtím rozhodl vítězným gólem o boleslavské výhře 7:5, Petr Novotný hodnotil druhé čtvrtfinále takřka s kamennou tváří. "Mám smíšené pocity, čekali jsme od sebe víc," cítil rezervy ve výkonu. Přesto tým Technology vede v sérii nad Otrkovicemi 2:0. "Třetí zápas u nich bude pro celou sérii klíčový." O čem dalším kapitán mluvil? Podívejte se na videorozhovor.

old_560.jpg

Sestřihy: sobota bez inkasovaného gólu, nedělní drama

Mladá Boleslav vede ve čtvrtfinálové sérii play-off Tipsport Superligy 2:0 na zápasy. V sobotu porazila Hu-Fa Panthers Otrokovice v poklidu 4:0, o den později po dramatičtějším průběhu 7:5. Prohlédněte si oba zápasy v sestřizích.

old_556.jpg

Dvougólový Natov: V neděli chceme druhou výhru

Dal dva góly, od hattricku ho pak dělila jen tyčka. Jan Natov výrazně přispěl k úvodnímu čtvrtfinálovému vítězství 4:0 nad Hu-Fa Panthers Otrkovice. "Za dva góly jsem rád, dlouho se mi to nepovedlo," říkal boleslavský útočník při pozápasovém videorozhovoru. A zval na nedělní druhé čtvrtfinálové pokračování: hraje se od 18 hodin v Městské sportovní hale.

old_557.jpg

Vydřené druhé vítězství! Trefil ho kapitán Novotný

Mladá Boleslav splnila domácí plán. Po úvodních čtvrtfinálových zápasech play-off Tipsport Superligy, které se hrály v Městské sportovní hale, vede v sérii nad Panthers Otrokovice 2:0 na zápasy. Na sobotní vítězství 4:0 navázal tým Technology o den později vydřeným triumfem 7:5. Vítězný gól vstřelil ze standardní situace kapitán Petr Novotný.

old_555.jpg

Čistý start play-off: Boleslav rozehrála čtvrtfinále výhrou 4:0

Mladá Boleslav v play-off udělala první krok. V zahajovacím utkání čtvrtfinálové série s Hu-Fa Panthers Otrokovice zvítězil tým Technology 4:0. Brankář David Rytych podpořil výkon domácích čistým kontem, Jan Natov vstřelil dva góly a od hattricku ho dělila jen tyč. Série pokračuje v Městské sportovní hale v neděli druhým zápasem od 18 hodin.

old_554.jpg

Sobotní dorostenecké představení na domácí scéně

V sobotu 5. března pořádají dorostenci domácí turnaj v Nové městské sportovní hale a čekají je soupeři z obou pólů ligové tabulky. V 10:00 zkusí potrápit suverénně vedoucí Chodov, ve 13:00 zase nepodcenit poslední tým Horní Počernice ORKA.

old_553.jpg

Čtvrtfinále začíná! V sobotu od 20 hodin, v neděli od 18 hodin

Připravit, pozor, start! Play-off 2016 začíná! Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí čtvrtfinálovou sérii v Městské sportovní hale už o tomto víkendu 5. a 6. března. V sobotu se hraje od 20 hodin, v neděli od 18 hodin. Boleslavským soupeřem je Hu-Fa Panthers Otrokovice.

old_551.jpg

Trenér Pazdera o čtvrtfinále: Otrokovice nás dobře prověří

Boleslavský soupeř pro čtvrtfinále play-off? Otrokovice! To bylo i jedním z témat videorozhovoru s trenérem Janem Pazderou po závěrečném utkání základní části proti Ostravě (10:3). "Očekávám vyrovnané zápasy, určitě to bude složité. Věřím, že nás Otrokovice dobře prověří," říká kouč týmu Technology. Určitě se podívejte i na další odpovědi.