Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1901 až 1910 z celkem 2405 článků.
old_531.jpg

Junioři mají jisté play-off! Postup stvrdili ve Znojmě

Rozhodnuto! Dvě kola před koncem základní části G2 ligy mají junioři Technology Florbal Mladá Boleslav jistou účast v play-off. V přímém souboji o osmičku porazili Znojmo na jeho hřišti 7:5. Hosté se v zápase opírali mimo jiné o produktivní trio Dominik Emlar (3+2), Marek Žagan (2+2), Jakub Bína (2+1). Brankář Dominik Pech si připsal 37 zákroků.

old_530.jpg

Baudisch přijel jako host s Vinohrady: Byl jsem nahecovaný

S Královskými Vinohrady v sobotu dorazily i tři známé tváře - Jan Baudisch, Daniel Kroupa a Jakub Renčín hostují v Sokolu z Mladé Boleslavi a hned při svém prvním střídání se navrátilec Baudisch připomněl gólem. "Byl jsem nahecovaný, chtěl jsem zahrát co nejlíp," vyprávěl pak do kamery klubové WEB TV.

old_529.jpg

Sestřih: zásah Kadlece, hattrick Curneyho i produktivní Jelínek

Jak se loučili florbalisté Mladé Boleslavi před reprezentační přestávkou? Podívejte se na sestřih víězství 11:5 nad Sokolovem Královské Vinohrady v 19. kole Tipsport Superligy. Připomeňte si úvodní přesný zásah Tomáše Kadlece, hattrick Jiřího Curneyho či produktivní momenty Jana Jelínka.

old_527.jpg

Špatná neděle. Junioři splnili plán jen napůl, ale drží 8. místo

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav nenavázali na sobotní vítězství 10:6 ve Vítkovicích a o den později podlehli Ostravě vysoko 2:9. Tři kola před koncem základní části G2 ligy boleslavský tým drží osmé místo a postup může stvrdit už za týden ve Znojmě, které je deváté s šestibodovou ztrátou.

old_528.jpg

Čekají nás tři týdny dřiny, plánuje trenér Pazdera

Přestávka na prvním místě Tipsport Superligy? To v žádném případě nebude důvod k sebeuspokojení. Mladoboleslavský tým čeká náročný program. "Chceme strávit tohle období tak, abychom se perfektně připravili na play-off. Čekají nás tři týdny dřiny," říká trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera.

old_524.jpg

Superfinále 2016: zajistěte si včas vstupenku s dopravou zdarma

Zažijte jedinečnou atmosféru florbalu v O2 areně! Technology Florbal Mladá Boleslav nabízí svým příznivcům vstupenky na Superfinále 2016, které se odehraje v neděli 17. dubna. Lístky do boleslavských sektorů 108 a 109 stojí 250 korun a klub k nim garantuje autobusovou dopravu zdarma z Mladé Boleslavi a zpět.

old_525.jpg

Poctivá příprava se vyplatila! Junioři vyhráli ve Vítkovicích

Předzápasový trénink, společná večeře a další příprava. Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav se v pátek zodpovědně chystali na důležitý víkend v G2 lize a v sobotu přetavili přípravu v důležitou výhru. Ve Vítkovicích zvítězili 10:6 a posunuli se před soupeře v nadupaném boji o play-off. Stejně důležitý zápas je čeká i v neděli od 15 hodin na hřišti Ostravy.

old_526.jpg

Povinná výhra před pauzou: Boleslav dala Vinohradům 11 gólů

Před třítýdenní reprezentační přestávkou se tým Technology Florbal Mladá Boleslav rozloučil s fanoušky jedenáctigólovou výhrou. V Městské sporotvní hale proti Královským Vinohradům splnil povinnost vítězstvím 11:5 a zůstává na vedoucí pozici Tipsport Superligy.

old_523.jpg

Po poháru a před pauzou zpátky doma: v sobotu proti Vinohradům

Hlavy vzhůru! Úterní pohárové zklamání musí rychle vyprchat, protože už v sobotu pokračuje Tipsport Superliga. V posledním kole před třítýdenní reprezentační přestávkou nastoupí Technology Florbal Mladá Boleslav proti Sokolu Královské Vinohrady. Utkání začíná v Městské sportovní hale v 19 hodin.

old_521.jpg

Trenér Pazdera po poháru: Finálová prohra nás nepoloží

Větší odvahu a sebevědomí postrádal boleslavský trenér Jan Pazdera u svých hráčů v úterním finále Poháru České pojišťovny v Plzni. V rozhovoru po porážce 2:3 rozebíral průběh zápasu a důvody prohry, ale také prohlásil: "Finálová prohra nás určitě nepoloží." Podívejte se na celé video.