Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1911 až 1920 z celkem 2405 článků.
old_522.jpg

Smutný střelec Pavel Bouška: Věřil jsem, že to udržíme

Pavel Bouška rozjel úterní večer skvěle - dal gól, svůj první od zimního návratu k florbalu. "Už jsem se chtěl trefit, abych se líp cítil," říkal boleslavský útočník. "Ale pak se mi ten pocit zhoršil," narážel na prohru 2:3 s Vítkovicemi ve finále Poháru České pojišťovny. Podívejte se na další Bouškovy odpovědi.

old_517.jpg

Velký den! Mladá Boleslav zaútočí na zlatý pohárový hattrick

Velký den nastal. Technology Florbal Mladá Boleslav v úterý 19. ledna může posunout mantinely svých úspěchů zase dál. V Plzni proti 1. SC Vítkovice Oxdog zaútočí na zlatý hattrick v Poháru České pojišťovny. Finále začíná ve 20.15 hodin.

old_519.jpg

Cesta, lehký trénink, odpočinek. Boleslavský tým je v Plzni

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav už je v dějišti večerního finále Poháru České pojišťovny. Boleslavská výprava vyrazila do Plzně v dopoledních hodinách, poté si hráči vyzkoušeli zápasovou halu při lehkém tréninku a odpoledne odpočívají v Parkhotelu Plzeň Congress Center, kde proběhne i předzápasová příprava.

old_518.jpg

Vážíme si zájmu o finále! Zájezd pro fanoušky bude zdarma

Technology Florbal Mladá Boleslav bude v úterý 19. ledna útočit na zlatý pohárový hattrick s výraznou podporou fanoušků. Do Plzně, dějiště finále, se chystá kolem stovky příznivců, což boleslavský klub považuje za projev obrovské sounáležitosti a odměnou fanouškům bude autobusový zájezd včetně vstupenky zdarma.

old_515.jpg

Stále v čele! Mladá Boleslav vyhrála i těžký zápas v Brně

Mladá Boleslav se skvěle naladila na úterní finále Poháru České pojišťovny. V 18. kole Tipsport Superligy vyhrála na hřišti nebezpečných itelligence Bulldogs Brno 6:3 a zůstává v čele soutěže o bod před Chodovem. Tým Technology rozhodl v Brně ve třetí třetině, kterou vyhrál 4:1.

old_516.jpg

Kadlec stvrdil vítězství v Brně: A teď chceme vyhrát pohár!

Vyhlížel první superligový gól v sezoně, ale ne a ne se dočkat! Obránce Tomáš Kadlec musel být trpělivý až do 18. kola, ale jeho trefa měla vysokou cenu. Definitivně stvrdila boleslavské vítězství 6:3 v Brně. “Jsem rád, že mi to konečně vyšlo,” usmíval se sváteční střelec.

old_513.jpg

Náročný týden jsme zvládli výborně, ohlíží se trenér Pazdera

Cíl pro začátek roku 2016 splněn! Tým Technology Florbal Mladá Boleslav zvládl tři zápasy v šesti dnech - postoupil do finále Poháru České pojišťovny a udržel se v čele Tipsport Superligy. “Byl to opravdu náročný týden, ale zvládli jsme ho výborně,” hodnotí boleslavský trenér Jan Pazdera.

old_514.jpg

Rytych se vrací do národního týmu, na kvalifikaci jede i Natov

Na kvalifikaci mistrovství světa 2016 začátkem února ve Slovinsku bude mít Technology Florbal Mladá Boleslav dvojnásobné zastoupení. V konečné nominaci reprezentačního trenéra Radima Cepka jsou brankář David Rytych a útočník Jan Natov.

old_512.jpg

Sestřih: dva góly Kološe i Curneyho a výhra nad Pardubicemi

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v 17. kole Tipsport Superligy porazil v Městské sportovní hale Sokol Pardubice 6:2 - i díky produktivním Petru Kološovi a Jiřímu Curneymu, dvougólovým střelcům. Podívejte se na sestřih nejdůležitějších momentů včetně dvou nájezdů v sestřihu.