Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1921 až 1930 z celkem 2406 článků.
old_512.jpg

Sestřih: dva góly Kološe i Curneyho a výhra nad Pardubicemi

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v 17. kole Tipsport Superligy porazil v Městské sportovní hale Sokol Pardubice 6:2 - i díky produktivním Petru Kološovi a Jiřímu Curneymu, dvougólovým střelcům. Podívejte se na sestřih nejdůležitějších momentů včetně dvou nájezdů v sestřihu.

old_509.jpg

Víkend v G2 lize bez bodu. Junioři prohráli na Chodově

Ani druhý víkendový zápas v Praze juniorům body nepřinesl. Boleslavský tým po sobotní večerní porážce 6:7 ve Střešovicích nastoupil hned v neděli dopoledne na Chodově, kterému podlehl 3:5. Rozhodla druhá třetina, kterou domácí vyhráli 3:0.

old_511.jpg

Dvougólový Kološ po Pardubicích: Pořád musíme hru posouvat

Postup do finále Poháru České pojišťovny a dvě výhry stvrzující první místo v Tipsport Superlize. Mladá Boleslav zvládla náročný týden včetně závěru, v neděli porazila Pardubice 6:2. Sokolu dal dva góly Petr Kološ, ale namítal: "Máme jiný cíl, než být první po třech čtvrtfinách sezony. Pořád musíme naši hru posouvat." Podívejte se na všechny jeho reakce.

old_507.jpg

Nabitý týden! A stoprocentní? V neděli doma proti Pardubicím

Tři zápasy v šesti dnech. Začátek kalendářního roku 2016 nemohl být nabitější a Mladé Boleslavi zatím výborně vychází. Tým Technology chce potvrdit poslední výsledky i v neděli, kdy v 17. kole Tipsport Superligy narazí na Sokol Pardubice. Zápas v Městské sportovní hale začíná v 15 hodin.

old_508.jpg

Těsná bitva juniorů. Na Tatranu prohráli o gól

Den po dospělém týmu Technology Florbal Mladá Boleslav nastoupili ve Střešovicích i junioři. V 16. kole G2 ligy podlehli favorizovanému Tatranu těsně 6:7. Boleslavský tým se čtyři minuty před koncem zásluhou Filipa Zakonova dokázal dotáhnout, ale v předposlední minutě domácí vstřelili vítězný gól. V neděli od 11 hodin pokračuje program pro juniory zápasem na Chodově.

old_506.jpg

Souboj superfinalistů jasně pro Boleslav! Vyhrála 7:1

Souboj posledních superfinalistů vyzněl jednoznačně pro Mladou Boleslav. Tým Technology vyhrál v 16. kole Tipsport Superligy na hřišti Tatranu Střešovice 7:1. Už v neděli pokračuje soutěž dalším kole, boleslavský tým v Městské sportovní hale v 15 hodin nastoupí proti Pardubicím.

old_504.jpg

Sestřih: napínavé pohárové semifinále proti Chodovu

Úterní semifinále Poháru České pojišťovny proti FAT PIPE Florbal Chodov bylo mimořádně napínavé, připomeňte si nejdůležitější momenty vedoucí k boleslavské výhře 6:5 ve videosestřihu. Dvougólový Radim Křenek, trefa Petra Saláta ze vzduchu, těžký volej Tomáše Nováka, pohotový zásah Tadeáše Chrousta i rozdílová bomba Jana Natova stojí za vidění.

old_505.jpg

Pojeďte na finále Poháru České pojišťovny do Plzně!

Nenechte si ujít boleslavský útok na zlatý pohárový hattrick! Technology Florbal Mladá Boleslav pořádá autobusový zájezd na finále Poháru České pojišťovny, které se hraje v úterý 19. ledna od 20.15 hodin v Městské sportovní hale v Plzni. Proti dvojnásobným obhájcům trofeje bude stát 1. SC Vítkovice Oxdog.

old_502.jpg

Dvougólový Křenek po postupu do finále: Těšíme se do Plzně

Na začátku vyrovnal, pak se trefil z dálky ještě jednou a v závěru přihrál na vítězný gól. Semifinále Poháru České pojišťovny proti Chodovu se boleslavskému obránci Radimu Křenkovi povedlo, výrazně přispěl k vítězství Technology Florbal Mladá Boleslav 6:5 a postupu do finále pohárové soutěže. "Těšíme se do Plzně," vyhlíží duel o trofej proti Vítkovicím.