Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1891 až 1900 z celkem 2405 článků.
old_542.jpg

První zápas pro juniory Tatranu. Čtvrtfinále pokračuje v neděli

Vstup do čtvrtfinálové série play-off G2 ligy se juniorům Technology Florbal Mladá Boleslav nepovedl. Tatranu Střešovice, obhájcům loňského juniorského titulu, podlehli na jeho hřišti vysoko 5:15. V neděli pokračuje série druhým utkáním od 15 hodin opět ve Střešovicích.

old_539.jpg

Last minute zájezd pro fanoušky na večerní zápas proti Bohemians

Technology Florbal Mladá Boleslav v reakci na zvýšený zájem o venkovní zápas proti FbŠ Bohemians vypravuje mikrobus pro fanoušky. Zápas se hraje v pondělí 15. února od 20.10 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně, mikrobus odjíždí v 18.30 hodin od Městské sportovní haly.

old_540.jpg

Druhá superligová prohra v sezoně před rekordní návštěvou

Návrat do Tipsport Superligy po třítýdenní reprezentační přestávce se Technology Florbal Mladá Boleslav nepovedl. V dohrávce 20. kola boleslavský tým podlehl FbŠ Bohemians 5:9. Zelenobílí před rekordní návštěvou na Podvinném Mlýně rozhodli ve třetí třetině.

old_538.jpg

Juniorský předvečer pro Bohemians. A teď play-off proti Tatranu!

V pondělí se utkají v dohrávce Tipsport Superligy před televizními kamerami, o den dříve proti nastoupili florbalisté Mladé Boleslavi a Bohemians v juniorské kategorii. V posledním kole základní části G2 ligy se radovali Pražané, kteří ve třetí třetině pro sebe strhli přestřelku a ovládli ji 11:7. Teď boleslavské juniory čeká play-off, ve čtvrtfinále vyzvou stejně jako před rokem Tatran. Série začne o víkendu 20. a 21. února ve Střešovicích. V Boleslavi se bude hrát 27. a případně 28. února.

old_536.jpg

Liga je zpět: Boleslav nastoupí v TV utkání proti Bohemians

Na tři týdny přerušil Tipsport Superligu reprezentační termín a mladoboleslavská přestávka je ještě o něco delší. Tým Technology znovu vyběhne do zápasu až v pondělní dohrávce 20. kola. Zápas v pražské hale Podvinný Mlýn proti FbŠ Bohemians vysílá ČT sport, hraje se od 20.10 hodin.

old_537.jpg

Dobře rozehraný zápas se Spartou junioři dotáhli k bodu

Tomuhle zápasu by slušel víc než bod... Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v předposledním kole základní části G2 ligy prohráli doma se Spartou 6:7 v prodloužení. Zápas přitom rozehráli velmi dobře, těsně po jeho polovině vedli už 6:2, ale Sparta zlepšeným výkonem dosáhla na obrat. V neděli boleslavský tým nastoupí v 16 hodin v Nové městské sportovní hale proti Bohemians.

old_535.jpg

Podpořte florbalisty v anketě Sportovec Mladoboleslavska 2015

Boleslavský deník tradičně vyhlašuje anketu Sportovec Mladoboleslavska 2015 a v nabité konkurenci chtějí stejně jako před rokem uspět zástupci Technology Florbal Mladá Boleslav. Florbalový tým bude obhajovat prvenství z loňska v ceněné kategorii kolektivů.

old_534.jpg

Devatenáctce se dařilo, i s přispěním Bíny a Zakonova

Tři zápasy, dvě výhry. Reprezentační přestávka se týkala i juniorů a český národní tým do devatenácti let podstoupil úspěšnou prověrku ve Švýcarsku. Součástí výběru byli i dva hráči Technology Florbal Mladá Boleslav - útočník Jakub Bína a obránce Filip Zakonov.

old_533.jpg

Jelínek a Rytych pomohli k postupu na mistrovství světa

Měla to být jen formalita - a skutečně byla. Čeští florbalisté si v kvalifikaci s předstihem zajistili očekávaný postup na mistrovství světa. Definitivu jim dala páteční výhra 13:0 nad Itálií, na které se podíleli oba boleslavští reprezentanti Jan Jelínek a David Rytych.

old_532.jpg

V play-off můžeme mířit hodně vysoko, říká trenér juniorů

Dílčí cíl je splněný! Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav nebudou chybět v atraktivním play-off, postup stvrdili dvě kola před koncem základní části G2 ligy výhrou 7:5 ve Znojmě. “Jsme rádi, že máme osmičku jistou. V nadstavbové části nás čekají kvalitní utkání,” těší se šéftrenér mládeže a kouč juniorů Petr Kološ.