Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1931 až 1940 z celkem 2406 článků.
old_503.jpg

Natov trefil finále a chválil: Takové zápasy nás posouvají

Že šlo o strhující rozjezd roku 2016? Ne, to nebyl jen dojem z tribuny Městské sportovní haly při úterním semifinále Poháru České pojišťovny. Stejně to cítil i boleslavský útočník Jan Natov. "Přesně takové zápasy nás posouvají," říkal střelec vítězného gólu na 6:5 do kamery při videorozhovoru. Určitě si ho pusťte!

old_501.jpg

Sen o hattricku žije! Boleslav postoupila do finále poháru

Technology Florbal Mladá Boleslav bude obhajovat zlatou trofej. Dvojnásobní obhájci v semifinále Poháru České pojišťovny po strhujícím průběhu vyřadili FAT PIPE Florbal Chodov, který porazili 6:5. V předposlední minutě rozhodl Jan Natov. Finále se hraje 19. ledna v Plzni, boleslavským soupeřem budou Vítkovice.

old_500.jpg

Poprvé na florbal v roce 2016: semifinále poháru proti Chodovu

Rok 2016 se pro Technology Florbal Mladá Boleslav rozjede pěkně zostra. Hned v prvním povánočním utkání čeká tým důležité semifinále Poháru České pojišťovny. Dvojnásobní obhájci trofeje chtějí udělat další krok k hattricku. Zápas proti FAT PIPE Florbal Chodov se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v úterý 5. ledna od 19.30 hodin.

old_499.jpg

Rychlý rok a úspěšný! GM Tomáš Pacák: Chceme se dál posouvat

Obhajoba Poháru České pojišťovny, premiérové vítězství v základní části, účast v Superfinále, spolupořádání Poháru mistrů. Technology Florbal Mladá Boleslav proletěl rokem 2015 plným důležitých milníků a výzev. “Byl to nejúspěšnější rok našeho klubu. A také nejrychlejší,” říká v bilančním rozhovoru generální manažer Tomáš Pacák.

old_498.jpg

Videobonus: silvestrovský sestřih toho, co se (ne)povedlo

Jak to vypadá, když se rozhovor nepovede na první pokus? A co se stane, když videoreportér natáčí zrovna ve chvíli, kdy to ostatní nečekají? Podívejte na silvestrovský sestřih Technology Florbal Mladá Boleslav z dílny dvorního klubového kameramana Štěpána Tomše.

old_497.jpg

FOTO: Předvánoční celoklubový turnaj

Mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav udělaly předvánoční tečku. Na celoklubovém turnaji v úterý 22. prosince v nové Městské sportovní hale u 5. základní školy si s nimi zahráli i hráči dospělého superligového týmu. Prohlédněte si fotogalerii.

old_496.jpg

Předvánoční hokej v podání boleslavských florbalistů

Jan Jelínek v dresu Clauda Girouxe z Philadephie Flyers, Jan Natov alias Jakub Klepiš v nostalických barvách již neexistujícího Lva Praha nebo Daniel Štěrba ve vlastním boleslavském dresu z dávných hokejových časů... Florbalisté Mladé Boleslavi tradičně v předvánočním čase nazuli brusle a poměřili síly v hokeji. Podívejte se na fotogalerii.

old_494.jpg

Junioři dotahovali, ale s Ústím nad Labem doma prohráli

Lídr G2 ligy byl nad síly juniorů Technology Florbal Mladá Boleslav. Ústí nad Labem si z nové Městské sportovní haly u 5. základní školy odvezlo tři body za výhru 7:5. Domácí na začátku třetí třetiny prohrávali už 1:6, v závěru se dotahovali, ale ani hattrick Jakuba Bíny neodvrátil prohru.

old_495.jpg

Splněná povinnost: Boleslav zakončila rok jasnou výhrou

Na závěr roku 2015 zapsala Mladá Boleslav do tabulky Tipsport Superligy povinné tři body. Tým trenéra Jana Pazdery vyhrál v Litvínově na hřišti nováčka soutěže 12:2 a posunul se do čela ligy o skóre před pražský Chodov. Premiérové góly v nejvyšší soutěži si připsali Daniel Štěrba a Dominik Emlar. Zápasový program se znovu rozjede až 5. ledna.