Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1941 až 1950 z celkem 2406 článků.
old_493.jpg

Junioři si zastříleli! Chomutov popravili 19 brankami

Jednoznačný zápas. Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav ve 14. kole G2 ligy deklasovali Florbal Chomutov 19:1, útočník Dominik Emlar se blýskl pěti brankami. V neděli od 10 hodin pokračuje juniorský víkend domácím zápasem v nové Městské sportovní hale u 5. základní školy proti Ústí nad Labem.

old_491.jpg

Vítězka soutěže s Tinky.cz Game: Dřív jsem florbal chytala

Parádní elektrický mercedes z e-shopu Tinky.cz už má svého majitele. Facebookovou soutěž u příležitosti Tinky.cz Game vyhrála Barbora Spitzerová a cenu převzala o přestávce úterního zápasu Technology Florbal Mladá Boleslav - 1. SC Vítkovice Oxdog (7:0).

old_488.jpg

Rytych nedovolil Vítkovicím ani gól: Všechno mi vyšlo

Na začátku se dostal do tempa několika těžšími zákroky, a nakonec deptal vítkovické střelce celý zápas. Brankář Technology Florbal Mladá Boleslav David Rytych v dohrávce 14. kola Tipsport Superligy vychytal čisté konto. "Vyšlo mi všechno, na co jsem sáhnul," zářil spokojeností po výhře 7:0. Podívejte se na videorozhovor!

old_489.jpg

Trenér Pazdera po sedmigólové výhře: Z výsledku mám radost

Podobné zápasy musí být radost trénovat - rychle vybudovaný náskok a celý průběh pod kontrolou. Přesně tak odehrál tým Technology Florbal Mladá Boleslav úterní dohrávku 14. kola Tipsport Superligy proti 1. SC Vítkovice Oxdog a trenér Jan Pazdera po výhře 7:0 přiznal: "Z výsledku mám radost."

old_490.jpg

Sestřih: souhra Natova s Curneyem i skvělé zákroky Rytycha

Úterní dohrávka 14. kola Tipsport Superligy se Mladé Boleslavi povedla. Tým Technology deklasoval 1. SC Vítkovice Oxdog 7:0. Prohlédněte si gólové akce i další zajímavé momenty zápasu včetně zákroků domácího brankáře Davida Rytycha, který udržel nulu.

old_487.jpg

Tinky.cz Game se povedla! Boleslav smetla Vítkovice 7:0

Jednoznačná záležitost! Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v dohrávce 14. kola Tipsport Superligy porazil v přímém přenosu ČT sport 1. SC Vítkovice Oxdog přesvědčivě 7:0. Boleslavský brankář David Rytych vychytal nulu. Fanoušci se bavili při speciální Tinky.cz Game.

old_485.jpg

Předvánoční florbalové loučení! Je tu Tinky.cz Game

Technology Florbal Mladá Boleslav se naposledy v tomto roce představí v Městské sportovní hale a předvánoční rozlučka to bude vážně speciální! V přímém přenosu ČT sport a v hávu Tinky.cz Game. Dohrávka 14. kola Tipsport Superligy proti 1. SC Vítkovice Oxdog se hraje v úterý 15. prosince od 18.10 hodin.

old_486.jpg

Změny: Ekl dokončí sezonu v Turnově, Renčín na Vinohradech

Technology Florbal Mladá Boleslav před koncem přestupového období oznamuje dvě změny. Útočník Jaromír Ekl dokončí sezonu v TJ Turnov, týmu Národní ligy - Západ. Další útočník Jakub Renčín se vrací do Sokola Královské Vinohrady. Oba hráči odcházejí na hostování do konce ročníku 2015/2016.

old_484.jpg

Přijďte na Tinky.cz Game! Získáte slevu v e-shopu

Tinky.cz Game odmění své návštěvníky! Přijďte na dohrávku 14. kola Tipsport Superligy proti 1. SC Vítkovice Oxdog a získejte promo kód se slevou 20 procent do e-shopu Tinky.cz. Hraje se v úterý 15. prosince od 18.10 hodin v Městské sportovní hale!

old_482.jpg

Soutěžte s Tinky.cz Game o dětský kabriolet

Něco takového florbal nejspíš ještě nikdy nezažil. Z úterní Tinky.cz Game může odjet jeden z dětských fanoušků v autě! Technology Florbal Mladá Boleslav ve spolupráci s e-shopem Tinky.cz připravil facebookovou soutěž o elektrický mercedes pro děti v hodnotě téměř 5 000 korun!