Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1951 až 1960 z celkem 2406 článků.
old_483.jpg

Sen o pohárovém hattricku žije! Boleslav je v semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav, vítěz Poháru České pojišťovny 2013 a 2014, může dál snít o hattricku. Ve čtvrtfinále probíhajícího ročníku vyřadil FbŠ Bohemians, na pražské Děkance vyhrál 7:5. Na pěti boleslavských gólech měl podíl Jiří Curney (3+2). V lednovém domácím semifinále narazí na vítěze středečního čtvrtfinále Tatran Omlux Střešovice - FAT PIPE Florbal Chodov.

old_481.jpg

Teď už se zaváhání neodpouští: pohár míří do čtvrtfinále

Osmifinálová skupina byla spíš zahřívací, teď začíná ten pravý boj o trofej. Pohár České pojišťovny dospěl ke čtvrtfinále. Technology Florbal Mladá Boleslav, obhájce posledních dvou triumfů, odehraje čtvrtfinálový zápas v úterý 8. prosince od 19.30 hodin na pražské Děkance proti FbŠ Bohemians.

old_479.jpg

Šestibodový víkend juniorů na východě: porazili i Náchod

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav splnili plán: z víkendu na východě Čech mají všech šest bodů. Po sobotní výhře 10:2 v Pardubicích nastříleli desítku také Náchodu, v jeho hale zvítězili 10:2 a ve velmi vyrovnané tabulce G2 ligy se posunuli na čtvrté místo.

old_480.jpg

Další vydřená výhra nad Otrokovicemi! Tentokrát venku 7:6

Zápasy s Otrokovicemi v této sezoně? Velká dřina, ale také vůle po vítězství, zvládnutý závěr a znovu tři body. Po říjnové výhře 4:3 tentokrát Mladá Boleslav vyhrála na hřišti soupeře 7:6. Dvěma góly v 52. a 55. minutě rozhodl o třech bodech pro hosty Jan Natov.

old_478.jpg

Junioři podruhé v řadě nastříleli v G2 lize deset gólů

Povedené období pro juniory Technology Florbal Mladá Boleslav: v G2 lize podruhé v řadě nasázeli soupeři deset gólů. Po minulé výhře 10:5 nad FbŠ Bohemians tentokrát zvítězili 10:2 v Pardubicích. V neděli pokračují zápasem od 16 hodin v Náchodě.

old_475.jpg

Opožděná Mikulášská cesta: Boleslav pojede do Otrokovic

Ve florbalové Tipsport Superlize se budou nadělovat body až den po Mikulášovi. Ale komu? Technology Florbal Mladá Boleslav v neděli 6. prosince bude chtít básnit na hřišti Hu-Fa Panthers Otrokovice. Zápas 13. kola začíná v 18 hodin.

old_476.jpg

Přípravka odehrála zatím nejnáročnější turnaj

V neděli 29. listopadu odehráli kluci z přípravky tři v této sezóně zatím nejnáročnější a nejvyrovnanější soutěžní utkání. V nejvyšším koši své soutěže zaznamenali dvě těsné výhry a jednu prohru.

old_473.jpg

Sestřih: desetigólová výhra nad pražskou Spartou

První gól Petra Saláta coby otce, výběh Tadeáše Chrousta od mantinelu, přesně trefený růžek navrátilce po zranění Ondřeje Fojty a spoustu dalších gólových akcí. Podívejte se na sestřih domácího utkání 12. kola Tipsport Superligy proti ACEMA Sparta Praha. Boleslavský tým zvítězil 10:2.