Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1961 až 1970 z celkem 2406 článků.
old_474.jpg

Fojta se těšil na návrat: Florbal už mi hrozně chyběl

Déle než měsíc chyběl v sestavě Technology Florbal Mladá Boleslav kanonýr Ondřej Fojta. V 5. kole Tipsport Superligy v Ostravě si při posledním střídání způsobil svalové zranění, které ho ne a ne opustit. Vrátil se v sobotu doma proti Spartě a hned dal gól. "Florbal už mi hrozně chyběl. Chtěl jsem hrát," těšil se na návrat. A další odpovědi? Podívejte se!

old_472.jpg

Číslo 8 je zpátky! Pavel Bouška se vrací k florbalu

V dubnu v O2 areně nastoupil do posledního zápasu, v září se slavnostně rozloučil s kariérou… a na konci listopadu oznamuje florbalový návrat! Útočník Pavel Bouška se v pondělí připojí k superligovému týmu Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_467.jpg

Bilanční rozhovor s trenérem Pazderou v zápasovém programu

I při sobotním domácím utkání proti ACEMA Sparta Praha pro vás bude u vstupu na tribunu Městské sportovní haly připraven tištěný zápasový program zdarma. Jeho hlavním obsahem je tentokrát bilanční rozhovor s trenérem Technology Florbal Mladá Boleslav Janem Pazderou, který hodnotí první polovinu základní části Tipsport Superligy. O čem například hovořil?

old_471.jpg

Sparta se držela jen třetinu, Boleslav nastřílela deset gólů

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ozdobil 12. kolo Tipsport Superligy deseti góly. Sparta se v Městské sportovní hale držela jen první třetinu, po které ztrácela 2:3. Ve zbývajícím čase střelecky zářili jen domácí, nakonec vyhráli 10:2. Minimálně do úterý se boleslavský tým posunul do čela soutěže.

old_468.jpg

Boleslav nezářila, ale z České Lípy odvezla postup

Závěrečný zápas osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny měl pro Technology Florbal Mladá Boleslav spíš jen “povinnostní charakter”. Dvojnásobní obhájci trofeje po nepříliš líbivém výkonu vyhráli na hřišti prvoligového FBC BRZDY CZ Česká Lípa 7:5 a postupují do čtvrtfinále. V něm narazí venku na FbŠ Bohemians.

old_465.jpg

Znovu do České Lípy! Tentokrát za Pohárem České pojišťovny

V říjnu Mladá Boleslav zvládla českolipskou Misi Sever, teď se do města vrací, aby splnila ještě jeden úkol. Ve čtvrtek 26. listopadu od 19.30 hodin v České Lípě završí osmifinálovou skupinu Poháru České pojišťovny, jehož poslední dva ročníky ovládl právě tým Technology.

old_469.jpg

Elévové opět ve střelecké formě

Sobota 21. listopadu znamenala další pokračování seriálu elévských turnajů v trojkovém florbalu. A stejně jako v případě předchozím si i tentokrát naše týmy vedly zdatně - z celkového počtu šesti utkání jich hned pět vítězně režírovali malí boleslavští florbalisté.

old_464.jpg

Gól mi pomohl. Hrálo se mi líp, chválil si kapitán Novotný

Petr Novotný už zase střílí góly! Boleslavský kapitán se v pondělí v Pardubicích trefil poprvé od návratu po půlroční pauze, pak ještě nahrál na rozdílovou branku a po výhře 5:4 měl radost: "Gól mi pomohl. Přispěl jsem týmu, takže se mi hrálo líp."

old_463.jpg

Boleslav zvládla hektický závěr v Pardubicích, vyhrála 5:4

Mladá Boleslav dokončila první polovinu základní části Tipsport Superligy vítězstvím. V televizní dohrávce 11. kola v přímém přenosu ČT sport vyhrála v Pardubicích 5:4, když v čase 54:45 rozhodl Tadeáš Chroust. Nabitý týden pokračuje čtvrtečním pohárovým utkáním v České Lípě a sobotním superligovým zápasem doma proti Spartě (19.00, MSH).