Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1971 až 1980 z celkem 2406 článků.
old_462.jpg

Juniorská G2 liga v polovině: Boleslav porazila Bohemku

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav završili první polovinu základní části G2 ligy výhrou. Zápas nad Bohemians, který byl oficiálně venkovní, ale hrál se v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi, ovládli jasně 10:5. V neúplné a velmi vyrovnané tabulce se tým trenéra Petra Kološe drží na šestém místě.

old_460.jpg

První polovina základní části končí TV zápasem v Pardubicích

Připravte si na pondělní podvečer čaj nebo něco lepšího, pohodlně se usaďte a zapněte kanál ČT sport. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav čeká televizní dohrávka 11. kola Tipsport Superligy. Od 17 hodin nastoupí v Pardubicích. Přímý televizní přenos začíná o pět minut dříve.

old_461.jpg

Dobře rozehraný zápas na Spartě junioři k bodům nedotáhli

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav výborně rozjeli 10. kolo G2 ligy na Spartě, ještě po druhé třetině vedli 5:4, ale na pražském Barrandově nakonec brali všechny tři body domácí. Sparta zvítězila 7:6. V neděli hrají boleslavští junioři od 16 hodin v Nové městské sportovní hale u 5. základní školy proti FbŠ Bohemians.

old_459.jpg

Sestřih: přesilovková smršť gólů i Pluhařovo sólo

Sóloakce Josefa Pluhaře od mantinelu přes několik hráčů zakončená gólem, pětiminutová přesilovka proměněná ve tři trefy i závěrečná kombinace do prázdné brány. Podívejte se v sestřihu na nejdůležitější a nejpovedenější okamžiky šlágru 10. kola Tipsport Superligy Technology Florbal Mladá Boleslav - itelligence Bulldogs Brno (9:4).

old_457.jpg

Rytych se na konci zapotil: Mohl jsem chytit ještě něco navíc

Jindy mívá sotva pár zákroků za třetinu, ale třetí část úterního domácího šlágru proti itelligence Bulldogs Brno pořádně prověřila boleslavského brankáře Davida Rytycha. Hosté totiž hráli prakticky celou dobu v šesti bez gólmana. "Asi to byla nejtěžší třetina v sezoně," říkal po důležité výhře 9:4 "Mohl jsem chytit ještě něco navíc." Podívejte se na celý rozhovor pro WEB TV!

old_458.jpg

Je to velké vítězství, zářil Natov po triumfu nad Brnem

Jan Natov se rozjíždí! V neděli ve Vítkovicích přispěl dvěma góly a proměněným nájezdem a v úterý doma proti itelligence Bulldogs Brno měl gól a dvě nahrávky. "Potřebovali jsme se odpíchnout. Je to velké vítězství," narážel Natov na postavení Brna, které mířilo do Boleslavi v roli lídra Tipsport Superligy. "Musíme takhle hrát dál!"

old_456.jpg

Hit kola patřil jasně Mladé Boleslavi! Brnu dala devět gólů

Šlágr 10. kola Tipsport Superligy jasně ovládl tým Technology Florbal Mladá Boleslav. V Městské sportovní hale porazil do té doby vedoucí itelligence Bulldogs Brno jednoznačně 9:4. Domácí rozhodli čtyřmi přesilovkovými góly ve druhé třetině a pohlídali si hektickou závěrečnou dvacetiminutovku.

old_455.jpg

Sváteční florbal: do Mladé Boleslavi míří vedoucí Brno

Na sváteční termín se Mladá Boleslav těší na sváteční florbal - pro lídrovi Tipsport Superligy! V úterý 17. listopadu do Městské sportovní hale přijede itelligence Bulldogs Brno, hraje se od 16 hodin. Velkou bitvu týmů z čela si určitě nenechte ujít!

old_453.jpg

Neděle lepší než čtvrtek. Tentokrát Boleslav nájezdy zvládla

Podruhé během čtyř dnů vrcholil zápas Technology Florbal Mladá Boleslav samostatnými nájezdy. Zatímco ve čtvrtek tým trenéra Jana Pazdery závěrečnou individuální bitvu ve Střešovicích v rámci Poháru České pojišťovny prohrál (6:7), ve Vítkovicích v 9. kole Tipsport Superligy penalty zvládl a veze dva body za vítězství 6:5. Ve třetí sérii rozhodl Jiří Curney.