Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1981 až 1990 z celkem 2406 článků.
old_454.jpg

Nastávající táta Salát čekal telefon a při tom dával góly

Do Vítkovic dorazil sám, aby nezmeškal manželčin porod. Nastávající táta Petr Salát byl i během zápasu na přijmu, telefon hlídala týmová masérka. Navzdory hektice posledních dnů útočník Technology Florbal Mladá Boleslav se svou formací podal velmi solidní výkon, jeho tři body (2+1) výrazně přispěly k výhře 6:5 po nájezdech.

old_450.jpg

Tipsport Superliga v neděli vyšle Mladou Boleslav do Vítkovic

Po necelém měsíci bude znovu na navigaci výpravy Technology Florbal Mladá Boleslav cíl: Ostrava! Po říjnové výhře 12:4 nad FBC tentokrát tým trenéra Jana Pazdery míří na Dubinu. Zápas proti 1. SC Vítkovice Oxdog začíná v neděli 15. listopadu v 17.15 hodin.

old_451.jpg

S Vítkovicemi bez bodu. V neděli junioři pokračují proti Ostravě

Třikrát dokázali vyrovnat, na chvíli i vedli, ale přesto nemají junioři Technology Florbal Mladá Boleslav z 8. kola G2 ligy ani bod. Doma podlehli Vítkovicím 5:7. V neděli od 16 hodin na Nové městské sportovní hale u 5. základní školy čeká juniory další zápas proti Ostravě.

old_448.jpg

Kapitán Novotný je zpět: Nevěděl jsem, co od sebe čekat

Číslo 9 je zpátky! Lídr Technology Florbal Mladá Boleslav Petr Novotný se vrátil na hřiště po 209 dnech. S kapitánskou páskou na paži, proti stejnému soupeřl a stejným výsledkem - 6:7 po nájezdech. “Nevěděl jsem, co mám od sebe čekat. Soustředil jsem se, abych podal zodpovědný výkon,” říkal v útrobách střešovické haly po čtvrtečním pohárovém zápase.

old_446.jpg

Bína po reprezentační misi: Musím na sobě hodně pracovat

Bojuje na třech frontách. Florbalový talent Jakub Bína táhne juniorský tým Mladé Boleslavi, sbírá první starty v seniorské Tipsport Superlize a o posledním víkendu k tomu přidal starty za reprezentaci do 19 let na Euro Floorball Tour v Brně.

old_447.jpg

Vyrovnanou pohárovou bitvu rozhodly samostatné nájezdy

Reprezentační přestávka je definitivně pryč, klubové soutěže se znovu rozjíždějí. Ve čtvrtek pokračovaly osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav na hřišti Tatranu Střešovice prohrál 6:7 po nájezdech, už v neděli ho čeká superligový zápas ve Vítkovicích.

old_449.jpg

Šest zápasů, pět výher - elévové se úspěšně činili

Další turnaje svých soutěží v trojkovém florbalu v sobotu 7. listopadu odehrály oba elévské týmy. Z celkového počtu šesti utkání neutrpěly naše týmy žádnou prohru, naopak některé z nich byly plně v režii malých boleslavských florbalistů.

old_443.jpg

Starší žáci na prvním turnaji nejvyššího koše nezklamali

Velká část Technology Florbal MB týmů měla o víkendu 7. - 8. listopadu zápasové volno. Netýkalo se mužských a juniorských reprezentantů, kteří váleli za národní týmy na turnaji v Brně, a také našich starších žáků a elévů, kteří měli v sobotu namířeno na své další ligové turnaje.

old_445.jpg

I po pauze proti Tatranu: tentokrát v osmifinále poháru

Čtvrtek, neděle, úterý... Po reprezentační přestávce se vrací klubový florbal ve svižném tempu. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav odehraje tři zápasy v šesti dnech: ten první ve čtvrtek 12. listopadu od 20.30 hodin v hale Tatranu Střešovice v rámci osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny.

old_444.jpg

Souhrn: hráči Technology Florbal MB na EFT v Brně

Tři těžcí soupeři ve třech dnech, strhující zápasy, skvělá atmosféra. Euro Floorball Tour v Brně ozdobilo reprezentační přestávku - i se třemi hráči Technology Florbal Mladá Boleslav. Jak se jim dařilo?