Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1991 až 2000 z celkem 2406 článků.
old_441.jpg

Curney a Natov bojovali proti švédským mistrům světa

Není moc větších florbalových zážitků, než hrát proti světovým multišampionům ze Švédska. V pátek proti nim zahájila česká reprezentace domácí turnaj Euro Floorball Tour v Brně, v sestavě i s útočníky Technology Florbal Mladá Boleslav Jiřím Curneyem a Janem Natovem. Ale tentokrát bude chtít národní tým rychle zapomenout - prohrál 1:9.

old_442.jpg

Dorost s jednou výhrou, mlži opět zaspali úvod, přípravka doma

První listopadový den si přípravka užila svou první zápasovou akci v nové mladoboleslavské sportovní hale, dorost zase musel strpět porážku od Tatranu, kterou si následně vykompenzoval vysokou výhrou nad Benešovem. Mladší žáci v poslední říjnovou sobotu tradičně škobrtnuli v úvodním turnajovém utkání.

old_438.jpg

Hokejová návštěva na superligovém šlágru

Tribuna Městské sportovní haly se zaplnila do posledních míst, šlágr 8. kola Tipsport Superligy proti Tatranu Střešovice (3:6) si nenechalo ujít 620 diváků! A usedli mezi ně i hokejoví hosté, brankář BK Mladá Boleslav David Rittich a jeho spoluhráč z útoku Radan Lenc. Co při návštěvě říkali? Podívejte se na video!

old_439.jpg

Reprezentační přestávka bude hodně bolet, tuší Pluhař

Dorážkou do odkryté brány ve druhé třetině srovnal na 2:2, ale o moc víc další radosti po gólu Josefa Pluhaře už Technology Florbal Mladá Boleslav nezažil. S Tatranem Střešovice prohrál 3:6. Zpátky na vítěznou vlnu se tým může vrátit za dva týdny po Euro Floorball Tour. "Reprezentační přestávka nás bude hodně bolet," očekává Pluhař náročný program poskládaný kondičním trenérem Martinem Vokounem. Zhlédněte celý videorozhovor!

old_440.jpg

Sestřih: repríza Superfinále proti Tatranu Střešovice

Napínavý průběh, po většinu zápasu vyrovnaný stav a nakonec první mladoboleslavská prohra v aktuální sezoně Tipsport Superligy. Jaké byly hlavní momenty domácího šlágru proti Tatranu Střešovice (3:6)? Podívejte se na sestřih.

old_437.jpg

Šlágr rozhodla třetí třetina. Boleslav poprvé v sezoně prohrála

Tipsport Superliga má za sebou reprízu jarního Superfinále florbalu. Technology Florbal Mladá Boleslav v 8. kole podlehl Tatranu Střešovice 3:6, rozhodla třetí třetina, ve které hosté otočili skóre z 2:3 na 6:3. Utkání v Městské sportovní hale sledovala vynikající návštěva - 620 fanoušků.

old_433.jpg

Útok na divácký florbalový rekord v MSH! Boleslav vyzve Tatran

Blíží se superligový hit podzimu! Technology Florbal Mladá Boleslav v 8. kole hostí Tatran Omlux Střešovice. Repríza jarního Superfinále se hraje v Městské sportovní hale v sobotu 31. října od 19 hodin a Boleslav zaútočí na vlastní florbalový rekord tého haly.

old_435.jpg

Přípravka poprvé v nové hale, dorost vyzve Tatran

Hlavním florbalovým tahákem víkendu, během kterého předá říjen nadvládu obvykle sychravému listopadu, bude pochopitelně sobotní domácí áčkový duel s Tatranem Střešovice. Stejného soupeře následně vyzvou v neděli i naši dorostenci v pražských Čakovicích. Přípravku čeká v neděli druhý ligový turnaj, poprvé kluci okusí soutěžní utkání v Nové městské sportovní hale.

old_436.jpg

Mise Sever úspěšná také v podání mládežnických týmů

V sobotu 24. října českolipská severská mise neznamenala zápasové řádění pouze pro superligový A tým a G2-ligovou juniorku, ale na své si přišli také jejich mladší kolegové. Od ranních hodin až do brzkého odpoledne probíhaly na tamním zimním stadionu a posléze ve vedlejší (a výrazně vyhřátější) sportovní hale turnaje přípravky, elévů a mladších žáků. Do všech turnajů zasáhla i naše družstva.