Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2011 až 2020 z celkem 2406 článků.
old_421.jpg

Pohár České pojišťovny: dvojnásobní obhájci jdou do boje

Boj o trofej, která v posledních dvou ročnících přinesla Mladé Boleslavi zlatou radost, je znovu tady. Pohár České pojišťovny dospěl do osmifinálové fáze, kam jsou nasazeni i mužští vítězové uplynulých dvou finále. Čtyřčlennou skupinu zahájí Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtek 22. října od 20 hodin v hale Sokola Královské Vinohrady.

old_420.jpg

Pazdera chválil za přístup: Projevil se rozdíl v kvalitě

Musel to být z trenérského pohledu skoro ideální vývoj zápasu. 7:1 po první třetině, 11:1 po té další. „Objektivně musíme říct, že jsme v první třetině měli i pár šťastných momentů, které nám to udělaly jednodušší,“ komentoval kouč Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera víkendovou výhru 12:4 v Ostravě.

old_419.jpg

Krzyžanek po vítězném návratu do Ostravy: Měli jsme pokoru

U tribuny se tradičně zdravil s domácími diváky, cestou do kabiny Petr Krzyžanek míjel "sám sebe" alias dveře polepené portrétem ze zápasu. Ty časy, kdy hrál za FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, už jsou však pryč. V neděli přijel do ČPP Arény poprvé od letního přestupu jako soupeř. S Mladou Boleslaví. "Byl jsem docela nervózní," líčil po jednoznačné výhře 12:4.

old_417.jpg

Obhajoba poháru začne proti Tatranu, České Lípě a Vinohradům

O soupeřích v osmifinálové skupině Poháru České pojišťovny je rozhodnuto. Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí útok na třetí trofej v řadě ve skupině B proti Královským Vinohradům, Tatranu Střešovice a České Lípě. Boleslavský tým odehraje všechny osmifinálové zápasy venku.

old_418.jpg

Dominantní výkon v Ostravě! Boleslav vyhrála 12:4

Udržení prvního místa v Tipsport Superlize a navrch ještě vylepšení skóre. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav si v 5. kole s chutí zastřílel, na hřišti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava vyhrál 12:4. Ráz zápasu určila už první třetina, kterou hosté vyhráli 7:1. Jako jediní mají plných 15 bodů.

old_414.jpg

Mise Sever! Boleslav vyveze Tipsport Superligu do České Lípy

Celodenní florbalový program a tři skvělé zápasy se superligovým vyvrcholením. Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na Misi Sever. Ve spolupráci s prvoligovým klubem FBC BRZDY CZ Česká Lípa nabídne fanouškům florbal nejvyšší kvality na českolipském zimním stadionu. Těšte se na sobotu 24. října! Pro mladoboleslavské fanoušky bude připraven autobusový zájezd zdarma.

old_412.jpg

Sestřih: parádní bekhend Curneyho i vítězná trefa Boušky

Dvou a půl minut strávených sledováním sestřihu ze sobotního utkání Technology Florbal Mladá Boleslav - FAT PIPE Florbal Chodov (4:3) určitě nebudete litovat. Stojí opravdu za to! Vychutnejte si teč Tomáše Chrousta, volej Jana Natova, parádní bekhend Jiřího Curneyho i vítězný gól Jiřího Boušky v poslední minutě základní hrací doby.

old_413.jpg

Divákům patří velký dík, chválil Pazdera atmosféru v hale

Už to k sobě dobře pasuje. Florbal v Městské sportovní hale = zaplněné hlediště. Na sobotní zápas 4. kola Tipsport Superligy přišlo 525 diváků a také bouřlivá atmosféra strhla boleslavský tým k obratu a vítězství 4:3 nad FAT PIPE Florbal Chodov.