Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2001 až 2010 z celkem 2406 článků.
old_432.jpg

Stoprocentní bilance je pryč, ale Boleslav má ze Sparty dva body

Jen 16 vteřin chybělo Mladé Boleslavi k prodloužení stoprocentní bilance v Tipsport Superlize na sedm zápasů. Sedmička nakonec úplně šťastná nebyla, ale i tak se tým trenéra Jana Pazdery vrací ze sparťanské areny Podvinný Mlýn v roli lídra soutěže. Získal dva body za vítězství 3:2 po nájezdech.

old_429.jpg

Zajímavá zkušenost, ohlíží se trenér Pazdera za Misí Sever

Zápas v netradičním prostředí, na televizním povrchu a s vítězným koncem. Trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera hodnotí Misi Sever pozitivně. "Myslím si, že to byla zajímavá zkušenost," říkal ve videorozhovoru po vítězství 4:3 na Otrkovicemi. Podívejte se na všechny odpovědi!

old_430.jpg

Repríza čtvrtfinále play-off: Boleslav o svátku míří na Spartu

Před listopadovou reprezentační přestávkou čekají Tipsport Superligu ještě dvě kola. To první (a celkově sedmé) využije státní svátek - ve středu 28. října se odehraje kompletních šest zápasů. Technology Florbal Mladá Boleslav míří do Areny Sparty na Podvinný Mlýn. Hraje se od 18 hodin.

old_425.jpg

Krzyžanek nahrál na všechny čtyři góly: Cítil jsem se dobře

Podpisy pod čtyřmi góly = boleslavské vítězství 4:3! Obránce Petr Krzyžanek asistoval u všech tref svého týmu na Misi Sever proti Hu-Fa Panthers Otrkovice. "Cítil jsem se dobře, ale byla náhoda, že jsem měl čtyři áčka," říkal o své osobní bilanci. Podívejte se na celé video, ve kterém hodnotí zápas, prostředí na zimním stadionu v České Lípě i dosud stoprocentní boleslavskou bilanci v Tipsport Superlize.

old_426.jpg

Jelínek, Curney a Natov v nominaci pro listopadové EFT v Brně

Trojnásobné zastoupení bude mít Technology Florbal Mladá Boleslav na mužském turnaji Euro Floorball Tour v Brně, kde se bude hrát od 6. do 8. listopadu. Hlavní trenér Radim Cepek zařadil do nominace Jana Jelínka, Jiřího Curneyho a Jana Natova.

old_427.jpg

Velkou ztrátu už junioři proti Chodovu nesmazali

Špatný úvod stál mladoboleslavské juniory nedělní zápas proti FAT PIPE Florbal Chodov. Pražané na začátku druhé třetiny vedli už 6:0, a přestože domácí ještě zabrali a snížili na 4:6, na body nedosáhli. Prohráli 5:8 a z víkendu nemají žádný bod.

old_428.jpg

Sestřih: boleslavský obrat na Misi Sever proti Otrokovicím

Dlouhé dobývání dobře bránících Otrokovic, nakonec obrat z 1:3 na 4:3 a šesté vítězství Technology Florbal Mladá Boleslav v superligové sezoně. Podívejte se na sestřih z Mise Sever na zimním stadionu v České Lípě.

old_423.jpg

Junioři na Misi Sever mocně dotahovali, ale vyhrál Tatran

Silný závěr juniorů na Misi Sever na body nestačil. Boleslavský tým na zimním stadionu v České Lípě podlehl úřadujícím šampionům G2 ligy Tatranu Střešovice 8:9, když závěr zdramatizoval dvěma kontaktními góly, ale ten vyrovnávací už nevstřelil.

old_424.jpg

Vítězná Mise Sever! Boleslav obrátila zápas proti Otrokovicím

Mise Sever splněna! Vedoucí tým Tipsport Superligy, Technology Florbal Mladá Boleslav, na zimním stadionu v České Lípě zdolal Hu-Fa Panthers Otrokovice 4:3. Potvrdil tak první místo v tabulce i stoprocentní bilanci v sezoně. Napínavé utkání sledovalo 477 diváků.